Met je winterdepressie… Diaan’s stappenplan om de winter door te komen

0

Ik heb nergens last van. Gotsamme.
Maar iedereen om mij heen dus wel, een grote chagrijnige teringbende is het! Een half miljoen mensen in Nederland heeft jaarlijks last van een winterdepressie. En de rest van Nederland hangt er tegenaan en ziekt elkaar sub-syndromaal een takkehumeur in.
Dan hebben we toch een breedmaatschappelijk probleem hier. En nou kunnen we met zijn allen wel op de bank blijven zitten en zeiken over het weer, maar daar schiet niemand iets mee op!!! TOCH?!

Dus ik ging op zoek naar oplossingen en maakte een stappenplan, want dan zeik ik zelf even niet, dus dat scheelt er weer een. Tijdelijk.

 

Hier is het dan, mijn stappenplan tegen de winterdip (ik ben deze week van de lijstje dus weer een lijst, vanwege de structuur, want dat wil ook niet zo in de winter, schijnt… zelf nergens last van hoor!)

 

Stap 1: Doe de zelftest. Je schiet er geen moer mee op maar je bent 5 minuten op je bank heel NUTTIG bezig. Daar word je even blij van. Daarna zou je gerichte actie kunnen ondernemen, als je wilt natuurlijk, ga anders door naar…

 

Stap 2. Maak elkaar voor rotte vis uit op de social media. Je kunt er gewoon voor blijven zitten en het is DE therapieplek van Nederland! AANRADER. Je voelt je weer even als herboren! En morgen, dan kan het gewoon weer opnieuw, net zo lang tot de blaadjes weer aan de bomen komen. Fijn hè?

 

Stap 3. Als je nu toch herboren bent, doe wat de Zweden doen, het meest depressieve volk van de wereld: lachtherapie. Blijf vooral zitten, kijk naar buiten en lach een willekeurige voorbijganger uit vanwege de verregaande staat van verregendheid. Voel je de bevrijding al?

MRW I upload a Foul Bachelorette Frog & watch everyone comment with sheer disgust, outrage, & horror. - Imgur

 

Stap 4. Koop kaplaarzen.
Nee nou niet schrikken!! Dit kan gewoon online, nog steeds zonder van de bank af te komen. Kijk:
Deze vond ik echt kek. talolo-boots-floral-bliss-regenlaarzen

 

Stap 5. En nu heel snel die kaplaarsjes aan, naar buiten en in de plassen stampen! HOP!
Want anders wordt het nooit wat met jou. Ouwe zeikert.

 

 

Bronnen:

http://www.dokterdokter.nl/aandoening/winterdepressie/

http://www.winterdepressiezelftest.nl/

http://www.fashionbootz.nl/dames-regenlaarzen/alle-regenlaarzen-dames

http://www.gezondheidsnet.nl/depressie/lachen-is-gezond

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: