WHAT THE F*CK IS WRONG WITH YOU!!! 06-gate

1

27707 / Pixabay

Vanmorgen mocht ik op Twitter vernemen dat de pleuris weer eens is uitgebroken tussen de ‘renegaat’ Ewout Klei en ‘Putin versteher’ Wierd Duk. Twee publieke figuren die niet schuwen om hun mening dan wel gevraagd, dan wel ongevraagd aan ons op te dringen onder het mom van opiniemakerij (als of we dat zelf niet kunnen) of journalistiek (pwwwfffffft *koffie tegen beeldscherm aan spugen doet*).

Voor wie net als ik gisteren iets beters te doen had en het hele akkefietje dus gemist heeft, zal ik even kort uitleggen wat er gebeurd zou zijn.

Ewout Klei had omdat hij vast stond op het station en zijn afspraak zou missen zijn telefoonnummer naar de mensen waarmee hij een afspraak had getwitterd, naar eigen zeggen via Direct Message (DM). Vervolgens was die tweet in handen van Wierd Duk gevallen en die had het bericht inclusief telefoonnummer gedeeld in het openbaar met zijn veel-te-veel volgers.

 

En vervolgens deed beroeps bullebak Bart Nijman er nog een schepje bovenop door dit bericht inclusief telefoonnummer nog eens te delen met een leuke suggestie erbij over dure ringtones.

 

Gelukkig reageerde een aantal mensen met wel enig gevoel voor fatsoen hier meteen op en haalden beide heren de tweets weg. De schade bleef zoals Klei zelf zegt beperkt tot 5 hijgers en 1 dure ringtone.

Nu vraag ik me bij dit verhaal meteen af: Hoe komt Wierd Duk aan een DM van Ewout Klei? Welke rat speelt dat soort informatie door? Of was Klei toch niet zo slim als hij lijkt en had hij het per ongeluk toch zijn nummer in het openbaar gedeeld?

Maar de tweede vraag is eigenlijk aan Wierd Duk en Bart Nijman (die beide dit stuk toch niet gaan lezen maar soit).

IN WELK DEEL VAN JE OPVOEDING HEB JE MEEGEKREGEN DAT DIT SOORT DINGEN DOEN WEL OK IS?????? G0DV@RD@t$F*S pL@*R$SZ00i!!!!!

WHAT THE F*CK IS WRONG WITH YOU?????

HOE ZIEK BEN JE EN WAT ZEGT JE PSYCHIATER ERVAN????

En dat zijn dan journalisten en opiniemakers waar Nederland het van moet hebben. Manmanman zelfs Sjuul Paradijs had nog meer fatsoen in zijn stuk over Frank Masmeijer….. Of nee, eigenlijk toch niet.

En eerlijk gezegd heb ik voor de Telegraaf ook geen goed woord over dat je dit toe laat dat een van je werknemers dit soort gedrag vertoont. Dat je ideeën hebt die de mijne niet zijn, OK. Dat je je berichtgeving met die ideeën doorspekt, tot daar aan toe. Maar dat je het wel toelaatbaar vindt dat prominente werknemers persoonlijke informatie als een telefoonnummer gaan delen van politieke tegenstanders op de Social Media met het doel die persoon te treiteren, daar zakt mijn broek van af. Kwaliteitskrant mijn reet!!!!  En GeenStijl, wat trouwens ook voor 40% van TMG is, is gewoon een k.u.t.-site**

 

**kwalitatief uitermate teleurstellende site

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

1 reactie

  1. Beroepsstokers zijn het . en degene die er iets van zegt kunnen niet tegen een grapje….zeggen ze…

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: