Vrouwen zijn niet te doorgronden

3

Soms weet je niet waar je het zoeken moet. Ik wel. Eigenlijk niet.

Ik ben wanhopig verliefd op mij buurmeisje, maar ze is al verliefd op een ander. En zo gaat het altijd. Ze vertelde in geuren en kleuren hoe gek ze was op haar nieuwe prospect. Ik reageerde koel en ik liet d’r weten hoe leuk ik het voor d’r vond.

Vrouwen zijn niet te doorgronden, of je nu 25 of 60 bent. Het leven met vrouwen is een rollercoaster. Dat is prima, maar geef ons een handleiding, iets waar we mee verder kunnen. Die is er dus niet. Niet dat mannen een handleiding ueberhaupt lezen, maar daar gaat het niet om.

M’n ex denkt dat ik er een vriendin op na houd. Dat is niet zo. Maar ze is er heilig van overtuigd. Daar gaat een heel verhaal aan vooraf dat ik jullie wil besparen. Had ik maar een ander, dan had ik nog een goed excuus. Als is eentje meer dan genoeg.

Een andere ex dacht dat ik vreemdging, ook dat was niet waar. Wat is dat toch met vrouwen en vertrouwen? De constante drang naar zekerheid. Ik heb het ook, maar niet zo erg. Tot dat mijn vriendin verliefd werd op een collega, toen brak de hel los.

Nee, ik houd het wel even bij single zijn. Het single leven bevalt mij goed. Ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen en ik kan gerust een biertje drinken op vrijdagmiddag. Of twee, drie…

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

3 reacties

  1. Uit betrouwbare bronnen kan ik melden dat niet helemaal waar is. Waarom wil je ons de details besparen terwijl je uit privacy oogpunt niks mag zeggen.

  2. Dus je ex is eigenlijk een secreet?! Waarom ben je dan bij haar gbleven. Je schildert het vrouwelijke geslacht af.

  3. Je heb alleen met die relatie de privacy met je echte vriendin weten te beschermen. Ik weet meer van jou dan je denkt. Je heb een relatie ookal beweer je van niet. Als er een vrouw opneemt die zegt dat ze je vriendin al een tijdje is dan deugd dat niet.

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: