Twitter en het politiek terreur

0

Ongeveer een jaar lang ben ik weg geweest van Twitter. En hoewel ik me nu weer regelmatig kostelijk vermaak, kan ik niet zeggen dat medium gemist heb. Ik heb hooguit een aantal tweeps gemist.

Wat ik allerminst gemist heb is de terreur van Links, Rechts, Islam, Zwart, Wit, Genderneurtraal en wat je verder nog kan bedenken. Want hoewel Twitter doet vermoeden heb ik van al die opgelegde dreigingen in het dagelijks leven bijzonder weinig last.

Eenmaal op Twitter laat ik me vaak toch weer verleiden om iets te zeggen met alle gevolgen van dien. Voor ik het weet wordt  ik weer uitgescholden een oerdomme fascistische AFA-hoer die in haar vrije tijd met PVV-ers knuffelt.

Dus vroeg ik me af, waar sta ik nou eigenlijk?

Laat ik voorop stellen dat ik vooral mijn eigen ding doe, mijn eigen ideeën bedenk en mijn eigen beslissingen neem.

Vroeger noemde ik mezelf altijd links, maar gezien de complete karikaturisering van de woorden links en rechts, slaat dat nergens meer op. Mijn ideeën zijn echter niet enorm veranderd. Ik geloof nog steeds in een verzorgingsstaat waar in groei, welvaart, zorg en natuur hand in hand gaan.

Ik geloof nog steeds dat een land/volk het productiefst is als ze een goed vangnet heeft. Daarom is behoudt van een goede sociale zekerheid nodig. En ja, helaas moet daarvoor belasting betaald worden.

Ook geloof ik nog steeds in vrijheden van geloofsovertuiging, meningsuiting, pers etc. En ik ben ook faliekant tegen discriminatie op grond van geslacht, leeftijd, ras, seksuele voorkeur of geloof. Met die vrijheden en rechten leef ik en ik wil ze beslist niet opgeven.

Verder maakt het me niet uit of iemand 6 keer per dag wil bidden, in een rood gewaad wil lopen, vegetarisch wil eten, vasten, een kerstboom wil opzetten, op bedevaart wil, BDSM wil praktiseren en wat je allemaal nog meer in je vrije tijd kan verzinnen. Whatever rings your bell. Ik ben tolerant.

Maar…….. het moment dat iemand een ander gaat dicteren, opleggen en dwingen wat die moet geloven, dragen, eten, vinden, stemmen of wat dan ook en dan ook nog gaat dreigen met consequenties houdt mijn tolerantie op.

En dat geldt dus zowel voor Abu Bakr al-Baghdadi als voor Donald J Trump, Gert-Jan Seegers, Kees van der Staaij, Sylvana Simons, Quincy Gario, Alexander Pechtolt, Geert Wilders, Tunahan Kuzu, Lodewijk Asscher, Thiery Baudet, Peter R de Vries, Recep Tayyip Erdogan, Angela Merkel…… en Jort Kelder FUCK YOU TOO!!!

Ik doe geen hoofddoek om. Ik ontvriend mijn islamistische buren niet. Ik twijfel niet aan de intelligentie van de man van mijn beste vriendin. Ik heb een blanke of lichte huidskleur want als ik wit ben ben ik ziek. Ik vier Sinterklaas, Kerst. mijn verjaardag en Pasen. Ik ben in en in Nederlands en wens dat te blijven

Nederland is volgens de grondwet een land waar je kunt zijn wat je wilt, zeggen wat je wilt en geloven wat je wilt. En dat geldt voor iedereen. Dus geloof wat je wilt, ben wie je wilt en leef zoals je wilt. Maar bedenk wel één ding goed: Jouw vrijheid houdt op bij het punt dat een andermans vrijheid in gedrang komt. An ye harm none, do what ye will. (het is moeilijker dan je denkt)

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: