The passion of Henk

2

Geruchten!!! (hoestende man in natte regenjas in lege parkeergarage)

hToYtN8D.jpg small rook

Na het overweldigende succes met het slepen van door de EO gekruisigde Passie-Jezussen door de straten van Groningen en Wijk bij Duurstede, komt er nu een  live opgenomen *kuch* versie van “Het kalifaatfeest” .

Met in de hoofdrol …Shaun Sanders! (als Kalief Abu Kukn Bakr). Het festijn start met een uit de hand gelopen Pauw- uitzending in een VARA-studio in Hilversum, waar een groep zwaargematigde lichtgetintiërs op de vuist gaat met een groep Edense Ku Klux Klanners en de boomlange anchorman uiteindelijk ritueel geslacht wordt door een dierenactivist (gespeeld door Abu Melkert) op proefverlof.

Nadat een collega- PVDA activist (glansrol van kuffar Diederik S.) een moeilijk verhaal tegen andermans kinderen heeft gehouden  .. verplaatst de opgefokte meute zich via Sheik el Vink (het voormalige Vinkeveen) en Mo Sloeg (Maassluis) naar de Mo’s-vlakte.

Het belooft een vrolijke bende te worden met veel losse geyle zeden en spannende opleukscènes. Veel explosies en vele orgiën van geweld, ..garanteed!!   Zo zal er bij ieder Van der Valk restaurant een bus met uitgeprocedeerde mantelbejaarden fopgeblazen worden en staan de B1-tjes van Voetbalvereniging Nieuw Sloten verspreid over de route met zelfgemaakte horrorlampionnen in de vorm van het hoofd van Tijs van den Brink. Ook kan er op diverse pleinen gebowld worden met geprepareerde Yezidi (papier-maché) schedels. Ter hoogte van Gaza-020 is een slavinnenmarkt en worden drie maagdelijke infi-dellen symbolisch per opbod en afslag verkocht.

Eenmaal op de Mo’s-vlakte maakt onze KLuchtmacht (…) een swift einde aan alle aspiraties door de boel de Noordzee in  te JDAMMEN met een formatie verouderde F16’s die daarna onmiddellijk aan Somalië doorverkocht worden.

Het publiek mag zich vrijelijk langs de gehele route opstellen. Er zijn wel een aantal spelregels; zo mogen vrouwen niet als mens herkenbaar aanwezig zijn, geen muziek, zang of andere leuke dingussen, geen op-etenswaren, geen aanstootgevende religieuze uitingen als kerken of andere symbolen van wit Marjan Boelsma-suprematisme. (lijst volgt)

Met de opbrengst zal de Euromast verbouwd worden tot Euro-buttplug.
Ik zie het wel gebeuren… dit gaat diep,

Henk Sinatra        (Cabaretier)

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

2 reacties

  1. Ha-ha… Marjan Boelsma… heb ik ’t op Twitter nog mee aan de stok gehad. Ze had nog kortelings een opiniestuk op Joop… zou eens moeten proberen uit te vinden of daar in letterlijke zin een record-aantal geïrriteerde reacties op kwam. ’t Waren er al snel meer dan 300… weet niet hoeveel nu…

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: