Talent

0

Vandaag wat opgenomen TV programma’s gekeken en ik wil graag wat van mijn onvrede op uw vermakelijke site kwijt.


Ik heb me vooral geïrriteerd aan een uitzending van DWDD. En dan met name aan Splinter Chabot, een volledig talentloze fucktard die door de NPO op handen wordt gedragen omdat hij een volle zaadkloon van de inmiddels doofstomme Bart Chabot is. (de man die zo snel iemand misselijk kon praten dat zelfs God er helemaal klaar mee was en er een flinke tumor tegenaan gooide).Splinter mocht plaatsnemen aan de crisistafel van DWDD omdat de waterschapsverkiezingen plaats zouden vinden. Een volle tafel uber-deugende “bekende” Nederlanders die om het hardst probeerden om multimiljonair Matthijs verbaal klaar te pijpen met sterk zuigende hatespeech richting de PVV en het FVD. Waarbij er een hoofdrol voor een Surinaamse lulkoekverkoper was weggelegd.Ik ken de naam “splinter” als een begrip uit de bouw. Als de stukadoor over de bouwlocatie galmde dat hij “er even een splinter ging uittrekken” wist de rest van de crew wel hoe laat het was. Maar welke ziekelijke geest vernoemt zijn zoon naar een dampende hoop stront? Wat ben je dan voor iemand? 
Dat Bart Chabot de verwekker is mag blijken aan de groteske genen die zich nadrukkelijk aan de buitenkant van Splinter hebben gemanifesteerd. Papa’s oude bril en het ronduit idiote kapsel maken het tiepetje helemaal af. Het hakkelen en stotteren heeft Splinter zich eigen moeten maken door oude DWDD-opnames van paps te bestuderen. Splinter Chabot is een jugend VVD-er. Dit tegenstrijdige gegeven is trouwens bedacht door Dolf Jansen, dat kan niet anders. Emotioneel instabiele mensen (de doelgroep van de VARA) vinden sukkels en brekebeentjes nu eenmaal adorable. Het maakt henzelf iets minder sneu en de kijkcijfers liegen er niet om. 
Gelukkig heb ik net ook net een andere aflevering, met het optreden van Treintje Oosterhuis bekeken en ben weer helemaal blij!  Trein lijkt inmiddels enorm op Harry Mens (als Har zijn haren als een rapunzel zou laten groeien). Het repertoire van Oma Treintje is in de loop van vele jaren matig muziek maken niet aangepast en dus mag ze als een gedrogeerde Brabantse dansmarieke een vrolijk K-3-achtig flutnummertje opboeren. Matthijs vindt het geweldig en trommelt een Parkinson-drumsolo op de ovale VARA- tafel, als een soort toegift. 


Wat heeft Nederland toch veel talent in huis!

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: