STOP MET HET PESTEN VAN HENK SINATRA

1

funny-gifs-infinite-drink - kopieOnline Pesten,

Ik heb in de afgelopen eetmalen nog wel eens wat geschreven over zwaarlijvige en vraatzuchtige volwassenen. Dit is niet altijd in even goed gebakken aarde gevallen…. Vooral mijn eigen zwaarlijvige en vraatzuchtige twittervolgers hebben blijkbaar moeite met mijn feed-back (pun intended). Mijn Direct Message Inbox kookte over van de ongezouten reacties; Ik zou bot en ongenuanceerd zijn en mensen bewust pijn doen en in sommige gevallen ook schaden. (online martelen is ook al genoemd) Ik heb al deze zurigheid als een smakeloze dressing over me heen laten komen. Ze zijn allemaal even onterecht want dit verdien ik niet, niet ik…. na alles.. Ik noem dat pesten.

DOE DUS EENS NORMAAL! 

De site heet go&5omme de dagelijkse SPIEGEL!!  Reflectie is hier de vette jus waar alles op drijft. Je leest dingen zoals jij ze wilt zien. Jantje lacht, Jantje huilt; it’s all-in you.

Ik zie de verbale haatconvulsies daarom als projectiegedrag;  boze dikke tweeps die inschatten dat andere, zeer zielige en vooral onmondige dikke tweeps, uber veel last ondervinden van mijn opmerkingen en welgemeende bijbehorende context. Slechts een enkele Bessie Turf kijkt naar zichzelf en haalt de spekkige schouders op want uiteindelijk maak je zelf uit wat je doet. (…net als met coma- roken of dronken in je auto rijden. Eeh… zoiets).

Natuurlijk is de slak nooit zo zout als hij wordt opgediend (Zwolse gezegdes):

Mijn bedoelingen zijn goed. Ik heb geen hekel aan mensen, nou ja… aan @DolfJansen misschien maar verder valt het reuze mee. Als gediplomeerd lifestyletherapeut probeer ik panklare adviezen te geven om de maximale houdbaarheid van het leven te verbeteren. Ik geloof dat mensen de regie over hun leven terug in handen kunnen nemen. Het leven van maaltijd naar maaltijd is geen zinvol bestaan maar gewoon de tijd weg eten. (sorry… Librije)

In plaats van medelijden hebben en coconnetjes bouwen kunnen we beter elkaar daadwerkelijk uit de put helpen. Sla terug en get control. Mooi zijn heeft niets met uiterlijk te maken maar alles met karakter.

Als je geen andere mening (hoe hard of ongenuanceerd ook) wilt horen, en je uitsluitend omringt met ja- en amen-knikkers zul je tot de ontdekking komen dat je uiteindelijk het gemiddelde van deze groep bent geworden. Je kan en mag dan NIETS meer zeggen want er is altijd wel iemand gekwetst; een stamppot van oppervlakkigheid is jouw deel!

En NEE… bovenin de Piramide van Maslow hangt geen aardbeien schuimtaart.

En NEE… je bolle kop in het zand steken, blocken of het er niet over willen hebben …  helpt niet.

En NEE… het ligt niet aan Henk Sinatra, …of all people … de goeierd.

 

Voor de oververmoeide, verveelde, uitgebluste, verzuurde en depressieve maar ook de lichamelijk gebrekkige, volvette klepzeikers onder ons heb ik (nogmaals) een tweetal adviezen. Echte lifechangers:

1                 Kijk eens in de keuken van Anthony Robbins. Zijn boeken (Re-awaken the giant within en/of Je ongekende vermogens (https://www.managementboek.nl/boek/9789021588469/je-ongekende-vermogens-anthony-robbins)  search: https://www.tonyrobbins.com/ebook/ (youtubben naar Tony Robbins kan ook)

2                 Kijk de de film Fat, sick and nearly dead van De Australier Joe Cross op Netflix eens helemaal uit.

(of op youtube https://www.youtube.com/watch?v=8o0pSnp0Xs8&hl=nl&gl=NL)

 

Natuurlijk MOET je dit niet, je maakt immers zelf uit hoe jij wilt leven, of beter; hoe je niet wilt leven. Become the average van de oppervlakkige nOOb’s om je heen. I DON”T CARE… ASSHOLE!

 

Met eetbare groet

Henk Sinatra,  cabaretier en  temporary lifestylecoach

 

P.S. Vanaf nu stop ik met bloggen over dikkerds, kan dan nu het pesten eindelijk een keer ophouden?

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

1 reactie

  1. Claude Maran on

    Waar vindt men dat twitter-account Henk? Ik heb zo eens gezocht maar niet gevonden. Biecht op ouwe.

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: