Wie mooi wil zijn moet kou lijden

0

Het blijft een lastig accessoire, sokken. Eigenlijk passen ze bij geen enkele outfit behalve bij een voetbaltenue. Maar hoe vaak trek je dat nou aan?

In de tijd dat ik puber was, was het gelukkig mode om over de grond slepende wijde pijpen te dragen en vrij snel daarna kwamen de legerkisten in de mode. Wij verborgen als modebewuste pubers onze sokken dus gewoon.

Maar wat moet je doen als tiener bent in een tijdperk dat lage sportschoenen en skinny-jeans in de mode zijn? Dan heb je toch mooi een probleem, want je ziet die rotsokken dan altijd. En die voetwarmertjes verpesten je outfit en dus je imago. Nu zijn er halve sokken te koop, maar eerlijk gezegd zitten die voor geen meter. De bovenrand zit altijd te irriteren op je wreef en je enkel. En tot overmaat van ramp zie je ze dan vaak toch nog omdat ze net boven je sneaker uitkomen en dat is helemaal geen pan.

Dus de jongens en meiden van 2015-2016 nemen hard-core maatregelen om hun imago te beschermen. Ze trekken geen sokken aan. U leest het goed: gewoon met de blote voeten in de schoen zelfs al vriest het 5 graden.

Op dagen dat ik van de kou niet weet hoeveel lagen kleding ik aan moet trekken, fietsen zij gewoon zonder sokken op weg van huis naar school. Ze sterven van de kou, maar klagen hoor je ze niet, de bikkels.

foto via www.elisestore.nl

foto via www.elisestore.nl

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: