Schrijftip: schrijf voor gewone stervelingen

0

Natuurlijk ben jij die TOP-auteur die de literaire wereld totaal gaat veranderen! Daar twijfelt niemand aan. Jouw gedachtespinsels zijn natuurlijk te uniek voor woorden, geniaal en getuigend van een groot talent. Ik wil jouw talent dan ook zeker niet beknotten door te vragen je iets aan te passen, en in al je genialiteit neer te dalen tot de gewone sterveling. Ik zou niet durven!
Vlinders moet je niet willen vangen, die moet je laten fladderen, dat vind ik ook. Met je vrije geest.

Het probleem is alleen dat je lezers niet meer begrijpen wat je schrijft, en dat was wel je bedoeling, toch? Anders is het ook zinloos om te publiceren want niemand komt door je stukken heen geploegd. Dat kun je beter een ouderwets dagboek beginnen in plaats van ons, gewone stervelingen te vervelen met je geniale (begrijp me nu niet verkeerd, je schrijft echt geweldig!) maar totaal onbegrijpelijke taal. 20150916_161830

Schrijftip: schrijf iets wat je moeder ook begrijpt. En als je daar iets moois van kunt maken, dan ben je pas echt een talent.

 

In oktober start ik weer met het organiseren van de Schrijfcafés, die maand nog 1 x  in Leiden, vanaf november in Scheveningen. Hou deze site in de gaten voor precieze data en locaties.
Je kunt je natuurlijk nu al opgeven: stuur een mailtje naar dedagelijksespiegel@gmail.com en je krijgt alle info in je mailbox!

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: