Ruilhandel: een baantje voor een beurt

4

Een baantje voor een beurt

Aan de heren die ongevraagd en via daartoe niet in het leven zijnde media hun al dan niet erecte pielemuisje sturen ben ik gewend. Met mij trouwens heel veel andere dames, ik hoor niet anders en we zijn vast van plan een prentenboekje uit te brengen. Ooit. We wachten alleen nog even tot de kleinkinderen een zekere leeftijd hebben bereikt. In mijn geval hebben de heren dus nog even de tijd want ik heb geen kleinkinderen.

Dan heb je ook meneren die nog niet zo ver zijn, of te oud zijn, of gewoon sukkels zijn, die Facebook en Twitter gebruiken als datingsite. Hartstikke stom natuurlijk. Die zijn gewoon getrouwd, hebben kinderen en zowel vrouw als kids zijn waarschijnlijk handiger dan zij zelf met internet. De kans op betrapt worden al chattend met je hand in je broek is daarbij ook nog eens zeker aanwezig.

Diegenen die me benaderen via Twoo of Badoo, daar weet je van waar het om draait. Nu is het zo dat ik er best van hou en het niet vaak heb. Maar dat heeft een reden, ik kan het niet – meer- met zo maar iemand. Zeker niet als die iemand beweert dat het een door boeddha voorbestemde made in heaven niet. Of walhalla of wat. Koken kunnen ze tegenwoordig allemaal, likken als Lassie zeggen ze ook te kunnen en er zijn er zelfs die het hebben over tantra. Ik heb dat moeten opzoeken. Overigens was dezelfde meneer hevig beledigd dat ik geen foto van mijn tepels stuurde en weet ik niet zeker of dat laatste wel tantra is. Ik vroeg om een foto van hem met een dildo in zijn kont. Daarvan weet ik absoluut dat het niet verheven is en hij was dan ook best boos. Soms heb ik die buien. Dat ik niet erg beleefd reageer. En anders laat ik het iemand anders voor me doen. Die doet dat als een kerel, wat  dan ook is.

Ernstiger vind ik het verschijnsel dat men een serieus zakennetwerk als LinkedIn ook gebruikt om me het nest of de boeien in te krijgen. Dat is sneuheid ten top. Dat ze beloven me her en der te introduceren, dat ze heel belangrijk zijn en vast en zeker wat voor me kunnen betekenen. Moet ik wel eerst even langskomen. Of zij bij mij liever want moeders vindt het vast niet leuk dat manlief zijn inderhaast aangeschafte zwarte boxer laat zakken in de echtelijke slaapkamer voor een vreemde en uiterst getalenteerde, dat wel, vrouw die op zoek is naar opdrachtgevers. Weiger je dat dan, of raak je überhaupt hogelijk geïrriteerd door het oeverloze geapp, dan zijn de poppen aan het dansen. Dat ik het dan zelf maar moet weten maar dat zij hun handen van me aftrekken. Die handen die ze thuis moeten houden en waarmee ze zichzelf maar aftrekken.

 

Afbeelding: dannymoore1973 / Pixabay

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

4 reacties

  1. Jaaaaa, Ingeborg… had laatst ook iemand op LinkedIn die me een interessant voorstel wilde doen, hij wilde alleen niet zeggen wat het was. We moesten eerst maar eens Skypen. Ik heb vriendelijk edoch krachtig bedankt… 😉

  2. Mannen men heeft ze in alle soorten en maten , alleen zijn het steeds de verkeerde soorten en maten die men tegen het lijf loopt…..!!!!

  3. Begin zo langzamerhand aan mijzelf te twijfelen. Ben ik één van de weinige ‘normale’ mannen of is dat nu juist abnormaal? Volgens mij hoort verstand ergens boven de nek te zitten en niet ter hoogte van de broekzakken maar goed, zo leer ik nog eens iets. Dat er een hoop zielige ego’tjes rondlopen bijvoorbeeld.

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: