Proost, Jan Peter!!!

0

Dat Jan-Peter Balkenende over de nodige arrogantie beschikt, wisten we eigenlijk al. Dit spreidde hij in zijn functie als Minister President al regelmatig ten toon, door zijn tegenstanders gewoonweg te negeren of weg te honen.

Het zou me dan eigenlijk ook niet moeten verbazen dat deze voorvechter van V.O.C.-normen en -waarden, zonder blikken of blozen mee doet aan criminaliteit en dit dan verantwoordt onder de noemer creativiteit. Waarom zou je je tenslotte aan de regels en waarden en normen van je gastheer houden als je het gelijk van God aan je kant hebt.

Met deze gedachte liet onze toenmalige Minister President bier het paleis van de emir waar hij verbleef binnensmokkelen. Het moet toch kunnen om voor enkele blikjes bier anderen in levensgevaar te brengen. Bovendien, wat kan het meneer Balkenende eigenlijk ook schelen, hij had gewoon zin in bier en dat had die stomme emir niet in huis. En wat zijn nou een paar zweepslagen. Daar zijn wij bij de V.O.C. ook nooit slechter van geworden.

Dus die avond liet de Premier het bier op zeer creatieve wijze via een Rode-Kruis-koffertje zijn kamer in smokkelen. Om daar dan 6 jaar later als een onbeschofte schooljongen over te pochen tijdens een lezing waarin hij pleit voor creativiteit.

Misschien moet de heer Balkenende de volgende keer dat hij zo’n pleidooi houdt ook even zo creatief zijn om te laten zien aan welke mogelijke gevolgen hij de bediening heeft blootgesteld.

Ik zou zeggen Proost Jan Peter.

Deze foto's geven een beeld van wat de straf van zweepslagen inhoudt. Ik beweer geenszins dat deze 3 personen specifiek voor alcoholgebruik of bezit zijn veroordeeld. Zij kunnen de straf van zweepslagen ook om andere reden hebben gekregen.

Deze foto’s geven een beeld van wat de straf van zweepslagen inhoudt. Ik beweer geenszins dat deze 3 personen specifiek voor alcoholgebruik of bezit zijn veroordeeld. Zij kunnen de straf van zweepslagen ook om andere reden hebben gekregen.

 

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: