Uit de oude doos van Henk: Oraalridder Henk

0

unnamed

Oraalridder minister Henricus (Henk)Gregorius Jozeph Stalinus Kamp

**

Henk verdient de onderscheiding vanwege zijn doeltreffende en schromeloze inzet om alle werkende Nederlanders iets korter te laten leven door ze gewoon een stuk  langer te laten werken.

**

Twee vliegen in één klap, hèbbon die kip, moet onze beroeppoliticus gedacht hebbon. Om deze historische malafide flying roundhousedick  ook daadwerkelijk zèlf door de strot van de Nederlanders te mogen gaggen was Henk best bereid de Vestia-enclave en onderduikers-paradijs Bonaire tijdelijk te verruilen voor een Haagse bovenwoning met aanpalende maîtressekamer met zicht op Henk Bres. De VVD-ert zit namelijk nergens mee. De man heeft gewoon geen scrupules. Het zegt hem he-le-maal niets, nakkes nada niente.

*Achterhoeks neusfluittoontje aan*:  “ ik ben een beroepspoliticus uit de achter- achterhoek, wij zijn zo”  *Achterhoeks neusfluittoontje uit*

**

Het IS natuurlijk ook best wel lachen om, eenmaal terug aan het witte strand met import Flamingo’s,  al zuigend aan een import Polar, je import Vestia-maatje de maat  te nemen door  te vertellen dat JIJ in eigen persoon een heel volk een besodemietert hebt, gewoon omdat het kon. Sta je dan met je futiele woningcorporatiefraude en je leren Jack.

Zo’n verhaal wordt nog wat sterker als je kunt aantonen dat in de omringende armere landen men zo rond het vijfenvijftigste levensjaar de pensioenpijp aan Démitros, Pèpe of François geeft. Maar misschien blijft Henk nog wel een poosje in Nederland. Bijvoorbeeld om de levenslange NUL-lijn er doorheen te krijgen, want daar valt ook veel voor te zeggen.

Ik zie Henk al lopen in zijn gebolde blauwe zwembroek met VVD- motief. Hij zal de geschiedenisboeken ingaan als “Henk de Harde”. Hij heeft daar geen moeite mee, hij is de schaamte al lang voorbij.

 

Henk Sinatra, cabaretier

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: