Ook als ik ziek ben

0

Het bedrijf dat mijn zoon heet draait 24/7. Dus ook al zit ik snotterend op de bank, met een zere keel en een kop vol snot, mijn werk gaat gewoon door. Ziek melden, dat kan niet. En als ik toch iemand kan vinden, die voor mij kan waarnemen, word ik alsnog door mijn zoon uit bed gehaald. Hij neemt namelijk niet zo maar genoegen met een ander. Hij houdt niet van veranderingen, zoals het een echte autist betaamt.

Dus met kamillethee en paracetamol bereid ik me voor op de middag. Gelukkig kan ik deze middag binnen doorbrengen. Eerst drinken we samen wat en eten een peer. Daarna doen we een spelletje met memorie-kaartjes.

Dan laat ik het bad vol lopen, terwijl mijn schat zich vermaakt op de computer met youtube filmpjes. In bad gaan vindt hij heerlijk en het geeft mij de mogelijkheid om op mijn gemak het eten klaar te maken.

Na ongeveer 3 kwartier haal ik hem uit bad. We knuffelen en hij kakelt gezellig wat, terwijl ik hem afdroog en help met aankleden. We gaan lekker eten. Vrij snel na het eten komt mijn man thuis. Nog even voorlezen en tandenpoetsen. Dan kan ik eindelijk naar bed. Zijn vader doet zijn luier zo wel om en brengt hem wel naar bed.

Ik hoop dat ik me morgen iets beter voel.

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: