Onderbroekenlol

0

Joep heeft een nieuwe manier bedacht om zich te vermaken in zijn bed voordat hij gaat slapen.

Dat gaan slapen is namelijk nogal lastig bij Joep. Hij moet als hij eenmaal naar zijn bed gaat, eerst nog even landen, zoals we dat noemen. Alle drukte en chaos van de dag moet nog even verwerkt worden. Dat deed hij de jaren hiervoor altijd met boekjes. Hij trok dan zijn hele boekenkast leeg. Legde de leukste in zijn bed en ging dan lekker plaatjes kijken. Met dit boekjes uitzoeken en kijken kon hij een hele avond bezig zijn, totdat hij aan slapen toe was.

De boekjes hebben echter sinds een aantal weken plaats moeten maken voor een ander soort “speelgoed”, namelijk zijn onderbroeken.

Vraag me niet wat hij er mee doet en waarom, maar elke avond trekt Joep alle onderbroeken en soms ook zijn hemden en sokken uit de lade. Hij gooit ze allemaal in zijn bed. Om er dan de rest van de avond aan te gaan zitten plukken.

Tussen door komt hij nog een keer of tien zijn bed uit ome zijn raam open te zetten. Dat is eigenlijk meer het gevolg van een dwangneurose die hij botviert op de hendel van zijn raam. Daardoor gaat zijn raam open. Wij komen dan ook weer een keer of tien om zijn raam dicht te doen.

Echter hoeven wij het niet in ons hoofd te halen om de onderbroeken terug in de lade te leggen. Daar is Joep namelijk mee aan het spelen. En hij heeft ze echt allemaal nodig, vindt hij.

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: