Nog één jaar

0

Nog één jaar en dan mag ik verder met een schone lei. Nog één jaar zuinig leven en daarna verder zonder verantwoording af te hoeven leggen. Nog één jaar en dan kan ik zelf weer over mijn salaris beschikken. Nog één jaar en ik ben schuldenvrij.

Degene die niet in de WSNP zitten of hebben gezeten kunnen zich niet voorstellen wat het met je doet. En met je partner. Toen wij vorig jaar gingen samenwonen moest mijn lief ook met de billen bloot, het complete plaatje moest naar de bewindvoerder en aan de hand daarvan werd mijn maandelijkse bijdrage berekend, tot op de cent nauwkeurig. Dat wil zeggen dat ongeveer 1/3 deel van mijn salaris wordt overgemaakt naar mijn lief en de rest gaat naar de bewindvoerder.

Het laatste wat ik doe is klagen want ik heb het goed. We wonen in een mooi huis, we hebben na lang sparen een autootje kunnen kopen en we stellen prioriteiten maar bij mij speelt nog altijd het idee dat ik leef op kosten van mijn lief en dat gevoel hoef ik nog maar één jaar te hebben.

Ik ben een gelukkig man en zonder de WSNP was mijn leven uitzichtloos geweest. 1 september 2017 is een datum die me weer mijn volledige vrijheid terug moet geven, een vrijheid die ik al heel lang niet meer heb.

Dankjewel lieve Mèri voor alle steun en liefde, dankjewel aan mijn werkgever die me vorig jaar een kans bood en een baan gaf waar ik ontzettend blij van word. Dankjewel budgetbeheerder voor alle goede zorgen al sinds 2013 en ook een dankjewel aan mezelf omdat ik de afgelopen jaren heb ingezien dat alles je gelukkig maakt behalve geld.

Liefs Frank

 

The Final Countdown

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: