Beautyblog: 2016 FAVORITES

0

2016 has been a weird and  wonderful year. Lets make 2017 even better. Ofcourse I have some favorites I’d like to share with you!
Ned: 2016 is een vreemd maar mooi jaar geweest. Laten we 2017 nog beter maken! Natuurlijk heb ik ook mijn favorieten die ik graag met jullie wil delen!
 
 

 
Chanel N5 (eau premier)

N5 has always been a favorite of mine. I remember having a little compact where an eye-shadow used to be in with a mirror. My mother had sprayed N5 in it and I loved the smell of it. I was something like 3 years old, and didn’t know it was N5. Two years ago I discovered it was N5 when I coincidently sprayed it in Sephora when I was on holiday in Saumur (France). Cool fact: Coco Chanel was born in Saumur, which makes it even more special. I always have loved Chanel, I can say without any doubt it’s my favorite brand. So N5 is very special to me.

Ned: N5 is altijd een al een favoriet geweest van mij. Vroeger toen ik klein was had ik een klein oogschaduw doosje (waar de oogschaduw uit was) met een spiegeltje waar mijn moeder N5 in had gespoten. Twee jaar geleden kwam ik erachter dat die geur N5 was. Wat cool was, is dat ik toen op vakantie was in Saumur, waar Coco Chanel geboren is, dat maakt het helemaal bijzonder. Ik kan zonder twijfel zeggen dat Chanel mijn favoriete merk is, en altijd al is geweest. Daarom is N5 een speciale geur voor mij. 


Rosebud salve

I heard good things about Rosebud salve. But 10 euro’s for a lip balm is a bit much in my opinion. But one time I decided to just try it. As a lip balm it does it’s work wonderfully. But as an face-moisturizer even more. On the packaging it said it was a skin (so in my mind not only for lips, haha) cream so at some point I tried it on my face. If you have redness in your face it will not only help to hydrate your skin but also help to reduce the redness. It also works on spots really well. And at least in my case my skin didn’t feel greasy or make me shiney if I wear make-up after applying it.

Ned: Iets waar ik goede dingen over hoorde was Rosebud salve. Maar 10 euro vond ik altijd nogal veel voor een lippenbalsem. Maar ik besloot toch om het te proberen. Als lippenbalsem doet hij zijn werk goed. Maar als gezichtscrème eigenlijk nog beter. Op de verpakking stond huidbalsem, dus mijn hoofd maakte daarvan dat je het ook best op je gezicht kon smeren. Voor iemand met redelijk wat roodheden werkt deze crème erg goed. Roodheden trokken weg en zelfs puistjes werden kleiner. Ook ging ik er niet door glimmen als ik het onder mijn make-up droeg. Nivea cream 

Something I also discoverd this year was Nivea cream. Because of youtuber Charles Gross I started using it. He was very enthousiastic about what it did for his skin in a lot of his video’s. I alway believed my skin was very oily and the opposite from dry. But when I started using the nivea cream and saw how my skin changed i realized that my skin wasn’t necesseraly oily at all. Well it was but is was like that because it was soooo dry.

Ned: Iets wat ik ook dit jaar ontdekt heb is Nivea creme. Youtuber Charles Gross was in veel video’s heel enthousiast over wat het deed voor zijn huid. Dus dacht ik laat, ik het ook maar eens proberen.  Ik dacht altijd dat mijn huid heel “oily” was maar sinds ik nivea ging gebruiken ben ik er achtergekomen dat het juist tegenovergesteld was. Ja, mijn huis was “oily” maar omdat het zo droog was.

This blog

Just because I started one again and didn’t get scared about what other people might think. Fuck that.
Ned: Gewoon omdat ik weer ben gaan bloggen en niet bang ben geworden door wat andere mensen er van zouden vinden. Fuck dat. 
 

The pandora ring my boyfriend got me for christmas. 
 

To Audrey with love

I live in the  Netherlands and in the Haags gemeente museum is an exebithion about the clothes Hubert de Givenchy made. And mainly the clothes he made for Audrey Hepburn. As an huge fan of Audrey Hepburn it was an dream come true to see the clothes she had ben wearing in her movies for example.
Ned: In het Haags gemeente museum heb je nu en tentoonstelling van kleding die Hubert de Givenchy heeft gemaakt. Met name de kleding die hij voor Audrey Hepburn heeft gemaakt. En als een groot fan van Audrey was het echt een droom die uitkwam om de kleding te zien die zij in droeg in haar films.  
 

 
Youtubers/bloggers/instagram accounts I’ve enjoyed this year, and I would recommend:

Lees meer van mij op http://www.aninwonderland.nl
Groetjes, Anne- Fleur

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: