Midwinter Expositie Vaaggrond

0

Hiu Jen Lai - Installatie - Foto Iris van Wijk (1)


Vaaggrond is een open atelier in de midwinterse buitenlucht van een idyllische bostuin. Een bezinningsplaats waar kunst tot leven komt. Een plek waar je de verf en het nét nog bewerkte hout kunt ruiken. Vaaggrond is niet gericht op het presenteren van mooi werk. Integendeel. Kunstenaars stellen zichzelf vragen over de werkelijkheid. Alle kunstenaars proberen hun antwoorden in hedendaagse beeldtaal zichtbaar te maken. Het werk is eerder rauw, experimenteel en vernieuwend. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar ondanks al dit streven: de mysterie van het leven blijft.

Ingrijpende gebeurtenissen van het afgelopen jaar drukken onbetwist een stempel op het getoonde werk.

Els Börger - sculptuur

Als u Vaaggrond binnentreedt, raakt u betrokken bij zoektochten van professionele kunstenaars. Niets hoeft u tegen te houden om met een van hen het gesprek aan te knopen. Vaaggrond is een verbeeldende bostuin vol verhalen over hedendaagse kunst en de lokale cultuur. Drie keer per dag zijn er gratis rondleidingen, verzorgd door een gids, die deze verhalen luisterrijk kan vertellen.

De midwinter expositie is te bezichtigen van 25 december tot en met 3 januari 2016 aan de Kleine Vliet 1d, Veldhoven (Oerle). Vaaggrond is open van 11.00 tot 17.00 uur.

Toegang: € 3,50 per persoon.

Meer info: http://www.vaaggrond.nl/

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: