Met pijn in mijn hart… TE KOOP, ALLEEN VOOR EEN HEEL GOED TEHUIS!

0

85c75a9711e414d6b0239040dd98a634Met pijn in mijn hart moet ik helaas afscheid gaan nemen, want ik moet eerlijk zijn, ik kan nu eenmaal niet die stabiliteit bieden die hier zo nodig is. Het is echt beter voor ons beiden want hij verdient meer:  liefde en aandacht, tijd voor elkaar en vooral, een stevige basis. Heel verdrietig maar bij mij blijft het toch rommelen, en daardoor lopen de gemoederen vaak zo hoog op dat het leven voor ons samen niet leuk meer is.

 

Wie zoek ik?
Iemand die rust en vooral stevigheid kan bieden.
Iemand die lekker van hem gaat genieten, duidelijk is naar hem toe en om hem kan lachen want relativeren is nodig zo af en toe.
Hij staat niet in de weg en gaat ook alleen weg als ik er een goed gevoel bij heb.

Zeker niet geschikt voor de echte beginner!

Denk je dat jij degene bent die hem die stabiele ondergrond kunt geven die hij zo nodig heeft, stuur me snel een berichtje en wellicht heb jij hem morgen al in huis!

Let op: hij is bijna nieuw, en gaat dus niet goedkoop weg! Hier een foto van mijn lieverd.

 

20161105_162454
Prijscat. D-E

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: