Markplaatsgeneugtes

0

Ik heb een nieuwe hobby ontdekt. Of liever gezegd: ik ben geconfronteerd met dat wat DEMENS op dit moment in zijn vrije tijd bezighoudt.

Echt leuk man, je hebt een uurtje over, hebt geen zin meer om voor je uit te staren en in je neus te peuteren en gaat daarom lekker online shoppen op Marktplaats. Nou ja, shoppen… je biedt je suf op alles en nog wat en als de verkoper dan laat weten dat je de gelukkige prijswinnaar bent schrik je je natuurlijk rot! Want dat was niet de bedoeling!!

Want wat moet je in vredesnaam met die teringzooi?!

Ja… dat weet ik ook niet maar jij bood erop dus. En ik heb het te koop omdat het dingen zijn waar mijn kinderen al lang niets meer aan hebben en waar ze misschien nog een beetje geld aan over kunnen houden. Geld wat ze dan weer kunnen besteden aan iets wat ze op dit moment wel leuk vinden. Vandaar.
Wat er nu gebeurd is, is dat ik (ongewild hoor, mja) ook een nieuw hobby heb: ik ben lekker bezig met het versturen van  mails om te vragen of je het wilt komen halen en al die biedingen die ik maar weer verwijder omdat je niet reageert. Het houdt me goed van de straat, top.

Hee, lekkere biederT, doe me eens een lol. Als jij nu ook wat te koop zet, bied ik bij jou. Dan houden we elkaar van de straat, en hoeven we allebei nooit meer neus te peuteren.

Joepie…

marktplaats-1024x654

 

 

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: