Mannemettietuhdag

0

Zo schrijf je een hele tijd niet en zo heb je ineens weer inspiratie! Dat komt, ik was net in het dorp. Erg gezellig, er was rommelmarkt, want de plaatselijke zangvereniging was bezig om leden te werven.  Ja daar moet je dan bij zijn natuurlijk. Vooral  ook omdat ik op de rommelmarkt een paar glazen bakjes uit de jaren ‘70 vorige eeuw spotte. Die ik niet mocht van mijn echtgenoot, die mij vervolgens ook nog smakelijk uitlachte vanwege mijn wansmaak, maar dat terzijde.
Als je dan geen bakjes mag, dan ga je noodgedwongen andere dingen kijken. Mannen.  Want die waren er genoeg.

En ik vroeg  me ineens af: is het vandaag Mannemettietuhdag ofzo? Want u vond het vandaag ineens nodig om uw  fikse B zo niet C cup in een lichaamsvormen volgend heerlijk luchtig t- shirt te stoppen. En toen vroeg ik me ook af, met mijn eigen bescheiden D cupje,  is daar al een cross-your heart-supportsystem BH voor, mannen? Een Marlies Dekkersje  met een subtiel doch intens mannelijk tintje? Dat opent nog eens perspectieven voor mevrouw Dekkers!
En het is nodig, heus. U zakt uit, tot op uw omvangrijke middel, en dat lijkt mij niet goed voor de algehele staat van de ondersteunende banden, die het al zwaar genoeg hebben met het rondzeulen van uw middelpunt. En tietuh zonder BH, tja, wat zal ik zeggen…

Dus, nu zit ik thuis op de bank, met een kop takkenthee, ontluisterd te zijn. Geen retro vintage glazen bakjes, wel retro vintage tieten, VEEL TIETEN. Dat moet ik even geestelijk verwerken hoor.
Ik heb, buiten de BH, nog een voorstel: als we nu eens naast de jaarlijkse Rokjesdag ook een Mannemettietuh-dag doen? Dat jullie een hele dag per jaar zomaar in het wild buiten mogen, zonder jasje? En dat wij vrouwen dan thuis mogen blijven, zodat wij onszelf de schok kunnen besparen? En dat je de rest van het jaar je jasje aanhoudt, om ons een plezier te doen?
Met dank! Ook voor de inspiratie!

o-MAN-IN-BRA-facebook

Afbeelding: Huffington Post

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: