Kontje van de dag

0

Zeg, hoogbejaarde mannen! Zullen we eens sexy foto’s van mooie vrouwen op leeftijd gaan tweeten in plaats van die van het vriendinnetje van je dochter?

Als je dat op Twitter neerzet ben je zomaar een dag aan reacties verder. Kom eens aan een heilig mannenhuisje: strakke jonge vrouwenbillen en boobs rule op Twitter! Mooi natuurlijk, maar voor mijn gevoel zo ontzettend beeldbepalend. Voor vrouwen zowel als voor mannen. Jong en strak blijft de norm op deze manier, hoe zeer mannen en vrouwen ook schreeuwen dat het niet uitmaakt. Dit is wat we elke dag opnieuw zien, jong strak en sexy bepaalt.
Dus ik dacht: Waarom niet eens zulke foto’s van rijpere vrouwen het internet opgooien, structureel, als tegenoffensief ende support. Als bewijs dat wij ouwetjes nog steeds mooi, sexy en beeldbepalend kunnen zijn.

Zo gezegd zo gedaan, ik aan het googelen geslagen. Kan ik zulke foto’s dus echt niet vinden!
Okay…Vraagje op Twitter gezet:

Gezocht, mooie stijlvolle sexy foto’s van oudere vrouwen. Dus GEEN bejaardenporno!! En dus ook niet van die suffe mantelpak-naaldhak met brildingen.

Alles wat ik daarop aan suggesties binnenkreeg was van de categorie: verbouwde-plastic-actrice of de word-jij-hier-nu-echt-warm-van?-oudere-vrouw foto.
Dat is dus niet wat ik bedoel! Ik wil stylish, glamour, sexy, mooi, uitstraling, brains, ALLES!
Is dat te veel gevraagd? Ik denk het niet. Ik ken zo al een heleboel middelbare ladies die prachtig zijn en door een goeie fotograaf zekerteweten op die manier geportretteerd kunnen worden.

Dat vind ik dus direct een uitdaging zoiets. Ik denk: Crowdfunden! Nationale campagne! Kom uit je corrigerende ondergoed! Zoiets!
En ik ben niet de enige, ik had direct al een leuke netwerk-date binnen om te brainstormen. We gaan dus verder, dat mag duidelijk zijn. Wordt vervolgd.

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: