Kon’nichiwa mothelfokkels!!

0

 

KON’NICHIWA ALLEMAAL, MOTHELFUCKELS!
Op vakantie en ik moet zeggen… hmm insane! Lekker weertje en vooral lekker veel vers vlees. Of beter lekkel veel verse niku!
Ik ben al door mijn multipack DurexXXL Superlube heen en mik nu vooral op de periode vòòr de eisprong. Ik leer hierdoor de taal nu ook wat sneller “Anata wa itsu anata no atama o eisprong?” Enfin zoiets.
Het werkt prima, zeker als ik het uitbeeld met wat treffende gebaren en een bundeltje Yen.
Ik pas wel op mijn gezondheid hoor. Ik weet nu eenmaal wat een flinke SOJA/Sociaal Overdraagbare Japanse Aandoening met een mens kan doen.
Mijn online sparringpartner @J_aa_p , als laatste stadiumdrager van de bron der venerische randverschijnselen, is mijn lichtend voorbeeld hoe het nooit had gemoeten. Vreselijk zoals zo’n ogenschijnlijk onschuldig virusje zijn hoofdharen afstoot en z’n allerlaatste nog werkende hersencel wegvreet… Zeg nou zelf!
Japan dus. Wat een heerlijk land met dito interessante mensen. Het leven gaat hier nog sneller dan de D66-gevangenisstraf van een levensgevaarlijke TBS-er. Zakelijkheid en beleefdheid gaan hier hand in hand. I LOVE IT! Hier geen zeikende vakantiegangers zoals @Fataalyama en zijn @piemelini en hun eeuwigdurende gegil tegen de o zo gemene reisbranche. Nee, het is hier fantastisch.
Veel mooie horloges ook… voor weinig. Japanse precisie is nu helemaal mijn ding. Ik heb al een paar Grand Seiko’s en een paar Premier kinetic Perpetuals op de kop getikt,…  leuke Sinterklaascadeautjes! De Grand Seiko’s gaan op de terugreis mijn anus in maar die Premiers zijn me net even te lomp, die stuur ik wel met DHL.
Ik mis jullie wel. Die dagelijkse tietenpics van Ingeborg Baumann, het rammelende krat lege bierflesjes van Frenk @Liefde_it_is, de oversized Thunderbirdsbril van Ireen, de gejatte wistUdatjes van @Ton_Aarts, de warme DM’s van @dianavanderwaI, de by-pass van @hade038, de “hahaha-cartoons” van de kinloze @bartfeikens (pun!), en al mijn 3000+ vrienden van wie ik de naam vorige week al vergeten ben!!
Morgen staat de fototrip naar Fukushima op het programma, vandaag dus even een lange broek scoren.
Man wat hou ik van jullie!
あなたの叔母は木製のフロートに
Henk Sinatra, cabaretier
Afbeelding: Selfie, Henk

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: