Kokend testosteron

0

Waarom hebben mannen tegenwoordig toch zoveel belangstelling voor koken? Het lijkt wel een volksziekte, echt waar. Heel Holland kookt, de mannelijke helft dan.

Echte mannen koken! Als je niet kookt ben je een sissy!

Ik snap dat niet, koken is geen hobby, eten moet in 20 minuten klaar zijn PUNT. Ik vind het al een hele prestatie als het niet aangebrand op tafel komt. Zo NIET interessant.
Ik heb dit weekeind eens besteed aan een klein onderzoekje naar dit fenomeen, want dit fascineert me mateloos, mannen. Waarom kookt het testosteron?

Ik heb het meteen grondig aangepakt: De kookprogramma’s. Ik heb ze getracht uit te zitten, gedurende een minuut of 5, want daarna sliep ik. In een gezapig tempo begeleid door een nietszeggend supermarkt muziekje gingen de culinaire uitspattingen totaal aan mij voorbij.
En neem me niet kwalijk, een hooggeblondeerd Rudolphje en een slissende Jamie? Daar komt dus wat mij betreft geen enkele inspiratie tot hoogstandjes vandaan.
Ik heb heerlijk geslapen, dat wel.

Maar toen…

Mijn hemel! Nigella!!!  Ik snap het nu, mannen, waarom uw testosteron kookt!!
DE belichaming van het woord ‘foodporn’!

Ik ben ineens geïnspireerd! Ik ga ook proberen zo’n chocolate peanut butter fudge sunday- ding te maken!!
Wel met een rood strak truitje aan, natuurlijk, en dan halverwege het recept mijn lepel langzaam en doeltreffend aflikken, ondertussen verlokkend met vlammend rode lippen ‘Mmmmm’ roepend.

Eens kijken of dat ijsje lekker gevonden wordt.

 

giphy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: