Koken met H&D: Chickencunt

0

Heb jij ook zo’n zin in kip opeens?!


Vandaag op De Dagelijks Spiegel: het recept voor een overheerlijke chickencunt. Vol antioxidanten en alles…
Morgen hier op het redactioneel menu, maar nu al exclusief ter downloading en gemeutelijk  gefröbel in de keuken voor eenieder.

OxhsQOsw.jpg small kip 2

Men neme een magere plofkip.

 

 

*Voorgeweekt in pesto en blauwschimmel.
8MNw5KLb.jpg small kip 1
Zo dus

 

* Kruiden met een Tasmaans grotsjalotje in de folie.

*Anderhalve dag op 150 graden

* Blussen met kwark en kasteelbier

* NIET VERGETEN! Halverwege vers fruit toevoegen

 

 

umEnAy2j.jpg small k3
Notabene: Als ie er zo uitziet gaat het niet goed!!!

 

Hoe kun je deze ellende nog redden? Morgenochtend om 7 uur gaan we verder hier met voorkoken. Hou  de site in de gaten!  Want

Goede foodporn moet je nooit overhaasten.


Henk & Diaan

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: