#Keulen, het zijn net olifanten

6

hbieser / Pixabay

Ze doen me een beetje denken aan aan ontspoorde olifanten, de daders van de aanrandingsberovingen in Keulen.

In delen van Afrika bestaat het probleem van agressieve olifantenstieren die alles en iedereen aanvallen die hen in de weg staan. Deze olifanten zijn door stroperij zonder moeder en functionerende kudden opgegroeid en hebben dus geen sociaal gedrag aangeleerd. Daardoor zijn ze onaangepast, asociaal en levensgevaarlijk.

De mannen die op georganiseerde wijze, in groepjes, tientallen vrouwen bedreigden en onzedelijk betastten om ze te beroven vertonen volgens mij veel overeenkomsten met deze olifanten. Ook zij missen elke vorm van sociaal gevoel, moraal of eer en zijn enkel uit op persoonlijk gewin.

Het blijkt een trend te zijn die moeilijk is aan te pakken. De daders overdonderen de vrouw, het hele gebeuren duurt minder dan een minuut en de daders verdwijnen weer vrolijk in de menigte. Het is een lafhartige walgelijke vorm van criminaliteit die niets met beschaving, cultuur of geloof te maken heeft. Dit wordt in elke beschaving als walgelijk en onaanvaardbaar beschouwd.

Dat dit gedrag ontstaan kan zijn door oorlog, waardoor de sociale structuur aan diggelen is geschoten en deze mannen geen fatsoenlijke opvoeding hebben gehad, mag geen excuus zijn. Je bent een mens, je wordt geacht het verstandelijk vermogen te hebben om je aan te passen. Je wordt geacht om je te kunnen houden aan de sociale omgangsvormen en wetten van het land waarin je je bevindt. En dus blijf je met je tengels van een ander af!

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

6 reacties

 1. Het probleem zit in een bepaalde vorm van de Islam. Volgens een bepaalde hadith traditie MOET je ongelovigen doden. Ongelovigen zijn dus alle niet-Islamieten in hun visie. Als je hen mag doden, dan mag je hen natuurlijk ook verkrachten en beroven

  • Ik denk dat dit niets met Islam te maken heeft. Dit soort dingen gebeuren ook in India. Het heeft gewoon met gebrek aan respect, seksisme, normloosheid en groepsgedrag. Het is walgelijk en ze doen het ook bij hun eigen vrouwen.

 2. In India zijn ook Moslims. Dat ze het doen met hun eigen vrouwen steunt alleen de bewering. Waarschijnlijk vinden de meeste verkrachtingen plaats binnen die families, zoals sommige surveys aantonen. Het waren voornamelijk Syriërs, Irakezen en Afghanen in de Duitse steden in nieuwjaarsnacht, in ieder geval Moslims. Dat hadith voorschrift bestaat, je kunt het misschien vinden op internet. De vraag is alleen wanneer je het toepast. De fundamentalistische Soeniten uit genoemde gebieden hanteren veelal die hadith, wat de voornaamste reden is dat de zogenaamde Islamitische staat en de Taliban daar zo snel invloed won. Waarschijnlijk is de groepsverkrachting afgesproken werk, want de vluchtelingenstroom is georganiseerd, zoals de Griekse minister van defensie in maart 2015 al zei en er mee dreigde. Veel asielzoekers van het afgelopen jaar zijn gestuurd door politieke krachten die West-Europa willen ondermijnen, zoals Assad, Rusland en IS. Deze groepsverkrachting is dan pas het begin van de ellende, die ons te wachten staat. Ze zijn uit op een burgeroorlog om Europa aan het kalifaat toe te voegen, zoals IS openlijk beweert.
  De Duitsers beleven hiermee de 2e groepsverkrachting binnen de laatste 100 jaar: de eerste was door de Russen in 1945: die was ook duidelijk georganiseerd door Stalin, net zoals de groepsverkrachting door Serviers van Moslims dat was in de Balkan oorlog in de ’90 jaren.

  • Ik kan niet checken of je helemaal gelijk hebt. Dat IS een oorlog in Europa wil en het wil innemen is voor mijn geen verrassing. Ze zijn net zo gek als Hitler, Napoleon en Mao Zetoung.
   Een ding moet ik echter wel tegenspreken. In India wonen ook moslims maar de overgrote meerderheid is Hindoestaan en dus zeg ik dat groepsverkrachting niets met Islam te maken heeft, maar wel met oorlogsvoering, bedreiging en terreur. Het is walgelijk.

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: