Jeugdliefde: Ga ervoor!

2

Is het het sentimentele nummer van Johnny Hallyday ‘Pour moi la vie va commencer’ waardoor deze reclame me raakt? Of is het die blije man, die zich weer even 16 voelt. Vast allebei, want er is ongetwijfeld over nagedacht door de maker.
Nooit gehad, dit, zeker niet bij zoiets stoms als een reclame. En al helemaal niet bij zoiets ‘lachwekkends’ als een oudere man op een brommertje. Ik denk dat ik ze nog geen 10 jaar geleden zelf ook nog uitlachte, de ‘ouwetjes’ die eindelijk hun jeugddroom konden verwezenlijken. De jaarlijkse toertochten van overjarige Puchjes- en Kreidlerliefhebbers, de belegen-mensen-cabrio- optocht met mooi weer, iedereen kent wel voorbeelden van ‘nounou op jouw leeftijd kan dat echt niet meer hoor’ uitspattingen. Het kan allemaal wat hilarisch overkomen.
Totdat er ineens om je heen aardig wat mensen met ernstig ziektes worden geconfronteerd en je zelfs al leeftijdsgenoten hebt moeten begraven.
Dan merk je zomaar dat je alleen nog maar kunt denken: Doe het! Verwezenlijk die jeugddroom voor het niet meer kan, en geniet ervan. Koop die brommer en slinger lekker over de weg, het is nu of nooit!
Ik zal in elk geval nooit meer lachen om je geslinger. Hooguit glimlachen, omdat ik even met je mee geniet. 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

2 reacties

  1. Helemaal me eens, Carpe diem is mijn levensmotto!

    De Bijbel zegt: de dood komt als een dief in de nacht….

    Veel mensen zeggen later ga ik dit doen of als ik 65 ben ga ik op wereldreis.
    Maar…. niet iedereen wordt 65……. Ik zie dat elk jaar weer…..

    Afgelopen jaar ben ik op de begrafenis geweest van iemand die erg gezond was, en die daarvoor nog 3 weken met het hele gezin in Brazilië geweest was, hij werd begraven 2 maand voor hij 50 werd…..

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: