Ik doe het met getrouwde mannen

25

Ik doe het met getrouwde mannen…. 2 maar hoor, en niet tegelijk. Of eigenlijk 3, maar daar was ik zelf mee getrouwd en dat telt dan niet. Tijdens dat huwelijk deed ik het alleen maar met hem en hij alleen maar met mij, we waren zoals dat heet monogaam. Voor sommigen vanzelfsprekend, voor anderen niet van deze tijd.

We hebben het fijn samen gehad, in alle opzichten. Maar op een gegeven moment was het toch over. Je wilt er eerst zelf niet aan, het gevoel zit vast nog wel ergens en je gaat er naar op zoek. Kijken waar het gebleven is en of je het nieuw leven in kan blazen. In sommige relaties zal dat zeker lukken. Altijd proberen eerst. Maar bij mij was het op. Ik houd nog best van hem hoor. De perfecte vader voor mijn kinderen. Maar niet meer mijn geliefde.
Hoe dat zo gekomen is, daar heb ik voor mezelf wel wat antwoorden op gevonden. Feit is dat op, op is. Soms gaat dat zo. Het is niet het voorbeeld wat ik gekregen heb en ook absoluut niet de verwachting die ik had. Ik heb het mezelf ook best kwalijk genomen en het als falen gezien. Heb een flinke tijd gevonden dat ik niet egoïstisch moest zijn en mezelf gewoon moest opofferen, dan zouden man en kinderen blij zijn en dat was toch ook wat waard.

Maar goed. Nu doe ik het dus met een getrouwde man, en met nog een getrouwde man. Het moet niet gekker worden. Iets wat altijd zwaar tegen mijn principe is geweest. Nu ben ik er bij de eerste zo ingerold. Het hoe en wat en waarom vertel ik misschien nog wel eens. De andere getrouwde man was min of meer een keuze. En ik heb wel vaker een aanbod gehad, maar ik ben best wel kieskeurig. Bovendien ben ik trouw, al klinkt dat in dat geval misschien wat vreemd, en vind ik 2 genoeg. Ze weten overigens van elkaars bestaan. En ik heb besloten dat mocht er nog iets voorbij komen, hij alleen door de keuring komt als ie vrijgezel is.

De getrouwde mannen die ik aantrek en ook die vriendinnen van mij naar zich toe trekken hebben gemeen dat ze niet lekker in hun huwelijk zitten en er niet uit durven of willen. Zich er zelfs achter verschuilen.  Sommigen hebben een perfect huwelijk volgens eigen zeggen. Alleen, ze kunnen het niet meer op hun vrouw, om het maar plat te zeggen. Dat komt vaker voor dan ik voor mogelijk had gehouden. Er zijn er, die het ook nog weleens op hun eigen vrouw doen, maar er zijn er ook die daar niet meer aan moeten denken. Maar uit elkaar gaan is lastig, zielig en kan echt niet. De kinderen, het huis, of juist het feit dat er geen kinderen zijn en de familie, of wat de buren wel niet zullen zeggen. Geld is heel vaak een struikelblok in dezen en ik kan niet bij iedereen beoordelen of dat echt zo is, of dat het slechts een excuus is.

Feit is dat ze eigenlijk een beetje sneu zijn, dat geef ik zo toe. Maar ze hebben het best goed voor elkaar. Thuis worden de sokken gewassen en bij de ander is er de seks.

Wat mij verbaast is dat het allemaal stiekem moet. Als je huwelijk nu op de seks na perfect is kun je toch overal over praten? Waarom niet over dit dan? Geef elkaar in openheid de ruimte. Blijf bij elkaar om al de genoemde redenen en geef elkaar de vrijheid voor een relatie ernaast. Hoe moeilijk kan dat zijn als je echt een goede relatie hebt? Natuurlijk is het kwetsend voor je partner als je geen seks meer met haar wil, of als je daar echt niet meer van kan genieten. Maar het niet meer doen zonder er over te praten maakt de afwijzing niet minder. Hij wordt alleen niet genoemd.

Als je huwelijk niet meer werkt, zet er dan een punt achter. Niet gemakkelijk, dat geef ik toe. Zomaar opgeven is ook echt niet stoer. Eerst proberen, kijken of het gevoel nog terug kan komen, moeite doen. Maar als het op is en een last wordt geef elkaar dan de vrijheid.

Ze leven nog lang en gelukkig met elkaar is nou eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Heel fijn en mooi voor wie dat wel treft. Lang en gelukkig alleen of met iemand anders kan ook goed werken.

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

25 reacties

  • Je werd lachen ,voor mij niet ben zins 20 mei 1967 getrouwd en vind de seks met mijn vrouw nog altijd opwindend ,en bij god we waren niet zuinig daarmee ,of om het duidelijker te zeggen we hebben ons plat geneukt ,4 a 5 keer per dag was geen zeldenheid.
   Oké nu we ouder worden (zijn) en de biologische klok ook een rol speelt is het duidelijk veel minder .
   Maar wanneer dan is het nog altijd spannend 😉
   Dus ik heb echt niet het verlangen naar een was en poets vrouw en één alleen voor de seks.
   Kleine tip misschien voor diegenen die het wel nodig hebben ,laat je fantasie eens meespelen.
   Dit is niet bedoeld als kritiek ,een ieder is tenslotte vrij in zijn doen en laten !.

   • Heel mooi Tom. Fijn dat dat bij jullie zo is gebleven. Er zijn stellen waar het op een gegeven moment over is. Het gevoel is gewoon op bij 1 of bij allebei. Er zijn ook stellen die nooit zo heftig ‘bezig’ geweest zijn en waarbij 1 van de 2 dat toch gaat missen ergens in de midlife of zo. Geniet er van! Je hebt een prachtige relatie!
    Dat is ook een van de redenen waarom ik je aandacht zo fijn vind. Zonder dubbele bodem. Daar houd ik van.

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: