HYGIENE. Hoe voorkom je een wisse dood, @Aardengelpiet weet raad.

0

Er valt veel te vertellen over hygiene, zeker als je zo schoon op jezelf bent als ik. Twee keer per dag douchen, scheren en bijpunten, drie keer per dag tanden poetsen plus flossen en afblussen met mondwater, iedere maand pedicure met happy ending (tja… ken haar nog van school) en het matje in mijn nek wordt regelmatig weggeschoren door de toevallige visite. Kort geknipte schone nagels en om de twee dagen mijn volledige torso insmeren met Nivea. Deodorant en wattenstaafjes koop ik per pallet bij de Makro en er gaat ongeveer 200 ml dure after shave per week doorheen. 


Ik hou het epileren van mijn oor- en neusharen in eigen beheer omdat ik vanwege mijn boeren-genen sterk ontwikkelde horror-haarwortels heb geërfd. Ik doorsta de immense helse pijnen het liefst in volledige afzondering in een geluidsdichte kamer. Wil ook niet dat mijn kinderen mij zien huilen. Verder wissel ik (gemiddeld) ieder dagdeel mijn ondergoed plus sokken en slaap met watjes tussen mijn tenen om de omgevingslucht de kans te geven de brakke kaaslucht af te voeren.

 Het lijkt voor jullie misschien allemaal wel wat overdreven maar houd in gedachten dat ik op mijn 23ste zware PTSS heb opgelopen vanwege een sollicitatie waarbij ik vrijwel direct na binnenkomst ben afgewezen. (“Jij wordt het dus zeker niet, kut”). Later bleek dat ik een enorme “slaper” in mijn ooghoek had.

Zeg Piet, is iedereen fris?Het antwoord is helaas nee. 

De meningen over “fris” verschillen helaas enorm. Zo raakte ik laatst in discussie met een geradicaliseerde islamitische vriend van mij over het afvegen van de bips ná de grote boodschap. Hij bezwoer mij dat alle papierafvegers in de hel zouden branden. “Zo heeft Allah de anus nooit bedoeld“. “Jullie zijn verschrikkelijk vieze varkens om met dat dunne papier de resterende plakstront over de gehele bilnaad te verdelen“. Wc-papier is dus totally Haram en ik wist dat niet! 


Deze islamiet (laten we hem Shabir B. noemen) heeft daar best een punt. Shabir B. is van oudsher gewend om zonder WC-papier lange tochten door de woestijn te overleven. De oude nomadenstammen vonden het esthetisch namelijk geen gezicht om hun kamelen te bepakken met een kubieke meter aan toiletrollen, en afvegen met zand of laten zitten had ook zo z’n nadelen. Dus bedachten ze een oude indianentruc. WATER; … met je veldfles water bij je anus gieten om dan met je linkerhand de poep steeds wat te verdunnen tot je .. “niets” ..*slik*.. meer voelt zitten. 

A snug plan zou een Amerikaan zeggen. Nu moet hierbij wel aangetekend worden dat er veel woestijnnomaden van de dorst zijn omgekomen door diarree, waarop vervolgens het drinken van kamelen-urine werd toegestaan. (mag je dus best wel wat vraagtekens bij zetten)

U begrijpt het misschien al


Ik heb via een Gardena tuinslang met oprolmechanisme en aangepaste spuitmond een verbinding met de badkamerkraan tot stand gebracht en beschik nu over 2,5 bar aan helder drinkwater om mijn poeperd schoon te krijgen. Het is nog even wennen omdat ik het wegspatten nog niet helemaal onder de knie heb maar het voelt wel ongelooflijk fris down there. Ik dep de boel na met WC papier met Lavendel-smaak. #aanrader! 

Groetjes en een hi5 met rechts!
Aardengelpiet, cabaretier

p.s. Ja, de titel is clickbait, sorry. 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: