@HUISCHMEESTERS EN @NOOITMEERBUITEN

0

Zoals jullie weten ben ik bezig om @nooitmeerbuiten van de grond te krijgen en ik moet zeggen dat er mooie ontwikkelingen op stapel staan en dat ik er binnenkort meer tijd aan kan besteden. Eén van de mooiste dingen die er is gebeurd is toch wel de kennismaking en daaruit voortgekomen samenwerking met de @Huischmeesters, en daar wil ik graag iets meer over vertellen.

Wie zijn de @Huischmeesters eigenlijk? Drie mannen met een idee en een ideaal, leegstandsbeheer maar dan anders, en dat anders uit zich in de aanpak en in het betrekken van de bewoners in het beheer. Sociaal beheer noemen ze dat. Ik ben nadat ik met @nooitmeerbuiten begon door hen benaderd en na een paar gesprekken zijn er verbindingen en een samenwerking ontstaan. Al gauw bleek dat zij, net als ik, mensen willen helpen die op een dood spoor zijn geraakt en weer de draad willen oppakken.

Dit is een insteek die andere leegstandsbeheerders niet snel hanteren, naast zorg voor het pand en eigenaar ook zorg voor bewoner en of gebruiker. Dit kan op allerlei manieren en die kun je vinden op hun website http://www.dehuischmeesters.nl en ook op hun facebook en twitterpagina’s.

Ik wil bij dezen graag een oproep doen aan al mijn lezers en volgers deze mannen te steunen, te volgen en te liken!

@Huischmeesters en @nooitmeerbuiten gaan een mooie samenwerking tegemoet en ik heb er alle vertrouwen in dat jullie dit willen steunen door het aanklikken van een volg- en like button!! De Huischmeesters bieden het alternatief voor traditioneel leegstandsbeheer!

“LATEN WE HET SAMEN ZELF DOEN”

groet Frank

 

Wie ben ik?

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: