Het slavernijverleden van de kinderen van Henk S.

1

Lieve mensen van kleur,

Excuses voor het slavernijverleden van mijn kinderen!! 

Zelf gaan de onvolwassen huftertjes dat niet doen omdat ze vinden dat ze helemaal niets met de slavenhandel te maken hebben. Als ik ze vertel dat het mij ook maar ongevraagd in de schoot geworpen is grinniken ze gemeen en blijven de snotneuzen toch volharden. “Dat was jouw wereld papa, niet de onze”. 

Ik kan wel janken. Ze hebben niet eens een klein beetje spijt. Mijn kinderen zijn niets minder dan keiharde KKK-racisten die zelfs geen kleine bijdrage van hun zakgeld willen afstaan ter verbetering van de leefomstandigheden van de kindsoldaatjes van Sierra Leone, die daardoor wel kunnen fluiten naar betere wapens, regelmatige werktijden en straffe wiet. 

HOEZO DE MIJNE?

Mijn argumenten: “Je zal gosternokke zelf als een Sylvana Simons door het leven moeten want dan piep je wel anders”. verwerpen ze gierend van het lachen met “maar wij kunnen helemaal niet paaldansen pap”.

IK MAAK MIJ ZORGEN, … WITTE ZORGEN.!

Mijn over-geprivilegieerde kinderen snappen de huidige straattaal niet eens. Hoe willen ze dan in godsnaam later communiceren met de criminele zwarte gangs uit onze buurt? 

Wat heb ik toch fout gedaan in hun opvoeding? Had ik ze naar dezelfde zwarte school als de kids van Femke Halsema moeten sturen? Had ik hun moeder beter vroegtijdig verlaten om ook bij andere mama’s er nog wat kroost in te pompen? Vaker op vakantie naar Fantasy Island Curacao? Roep maar swah… wat?!

Als mijn voorkeurs-kinderen het voor het zeggen hadden zou er helemaal geen Keti Koti festival bestaan en waren er geen tulpen- maar katoenvelden in Noord-Holland en at iedereen verplicht drie keer per week bij de KFC.

Zit ik dan met mijn witte huidje en onbesneden piemoltje, oh… en ik lust geen Roti! Ik lijk nergens meer bij te horen en het duurt nog eeuwen voor iemand daar begrip voor gaat hebben… Wedden?

dus: SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY  SORRY SORRY SORRY SORRY!

Mijn excuus voor deze brief,

Een spijtige Henk Sinatra, cabaretier.

P.s Was Boeddha een neger, ik vraag dit voor een gele vriend? 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

1 reactie

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: