Het mes snijdt aan twee kanten

0

mes-en-sinasappels-1-e1455035903339Ik ben erg onder de indruk van de scherpte van de AH messen! en jij? Hier is het eerste topje van mijn linker ringvinger bijna gesneuveld.. een pleister, voor de hand liggend in de keukenlade, was nodig. Het mes zoefde dus niet alleen door die sinaasappel. Natuurlijk heb ik al een mes, maar zo’n scherp mes als uit deze set had ik niet eerder en dan zo’n prachtige schaar, ik heb er zelfs wel twee, drie, vier en meer .

bestekzegels2Je moet er wel wat voor doen, en dat is zegeltjes sparen en een kleine bijbetaling doen per keer. Zegels sparen, daar ben ik nou wel weer goed in.
Mijn voornemen om dit in 2016 minder te gaan doen, lukt aardig. (Wordt vervolgd, ooit).

Op deze verzameling mooie messen, hakblokken en scharen- en besteksets zijn al veel rekenmethodes losgelaten.. en diende vaak als gespreksonderwerp, zelfs het journaal besteedde aan dit onderwerp aandacht.
Leuk nieuws, ik hoorde het te weinig de laatste tijd.

Vier maanden lang hield deze verzamelwoede, zegeltjes-sparend Nederland in haar greep. Iedereen heeft hierover wel wat te zeggen en een mening. Zo ook ik. Mooi, scherp, prachtig en heb je nou nog geen messen genoeg? Die vraag had ik al beantwoord.

Ook veel boe-geroep over deze messen verzameling, want wil je Alles van deze set, dan kost dat je € 11.000 euro aan boodschappen .. Boehhh!
Ik vind het geweldig dat iemand daar dan weer de tijd voor neemt en deze rekensom maakt, ik hoef dat dan alleen maar aan te nemen of na te rekenen.

HET MOET NIET hoor, dat sparen of bijbetalen. JE MOET DAAR niet je boodschappen doen… het mag, het KAN ..! Het is een mogelijkheid, een keuze.

bestekzegelsNee, ik stond niet achter dat leuke hek bij de Albert Heijn op Winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten. Dat hek is voor bestekzegel-jagers totdat de actie afloopt 14 febr. a.s.  Ik heb al een mes.
Dat hek met die banner, humor, daarmee haalde deze AH het landelijke nieuws.. Leuk nieuws!
Dat is een mooi gegeven .. meer bekendheid en aandacht en mogelijk een euro extra… verdienen en niet alleen voor AH.

Ik bedacht dat ik dat ook weer eens kon gaan doen, meer aandacht gaan vragen voor de spierziekte FSHD en uitleggen waarom het van belang is, dat er geld nodig is voor deze ziekte FSHD. De nood voor hen die zijn aangedaan door de spierziekte FSHD, om deze voor het voetlicht te brengen, te helpen verlichten.

Meer bekendheid geven aan *mijn spierziekte, dat zou wat zijn!

De toezegging dat ik contact kon opnemen met G. staat al een half jaar, maar ik stelde niet eerder de vraag. Op zo een dag dat ik fysiek niet helemaal uit de voeten kan, vanwege de last die ik ervaar van mijn spierziekte, bedenk ik dit soort dingen en werk ik het soms ook uit, dit ter zijde.
“Is er een mogelijkheid dat jullie kunnen helpen om meer aandacht te genereren voor deze spierziekte, rond de periode van de SingelSwim 19 juni a.s voor mijn spierziekte”  vroeg ik bescheiden tijdens ons telefoongesprek. Ik ontving een luisterend oor en een super, positieve reactie!! “Ja, dat kan!” en de bevestiging per mail is binnen.
GAAF!

SINGELSWIM 19 juni

6 – 26 juni a.s.
Zo zal deze AH, Vleuterweide aandacht besteden aan de spierziekte FSHD. In de laatste drie weken van juni – 6 tot 26 juni 2016.
Er komt een zuil met een foto van de SingelSwim erop, meeliften op het plaatselijke en landelijke nieuws leek mij de beste kans om zo aandacht te krijgen. Voor AH en voor FSHD en de SingelSwim.

Die zuil heeft een perspex buis met een gleuf erin, een moderne piekenpijp en staat bij het inleverpunt waar je je statiegeld flessen kwijt kan.
Je weet wel, dat apparaat waar je je bonnetje in laat zitten omdat je dit gedachteloos vergeet en daar pas bij de kassa achter komt. Of stop jij je lege flessenbonnetje altijd al in die zuil..?
Wil je dat doen, en zeker die drie weken in juni!!! In de Albert Heijn Vleuterweide.

Ook kan er rechtstreeks gesteund worden aan de zwemmers of zelf meezwemmen. Alles valt te lezen op de SINGELSWIM site

Meer geld op de rekening van www.FSHD.nl stichting, betekent namelijk dat er meer onderzoekers aan het werk kunnen en kunde en expertise wordt gebundeld.

Soms he, zit ik zo ongedurig te wachten op een behandeling voor deze spierziekte of in ieder geval een stopzetting van dit progressieve proces …

Mijn messen zijn alvast geslepen.
Delen = Helen!

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: