HENK’S TOKIO UPDATE

0
Hoi hoi lamgeslagen loonslaafjes,
Het gaat gefukking weldig hier.  Alles zit mee… echt! Uit zakelijk oogpunt nu al een daverend succes. Ik ben hier ondermeer om een bedrijf te adviseren middels een poenerige rapportage. (Even in Jip en Jamamoto-taal: het is een groot en gerenommeerd bedrijf (marktleider) maar ze ervaren wat winstdruk vanwege de prikkende concurrentie met de vele online-bedrijfjes. Mijn advies in het kort: start lekker zelf wat online bedrijfjes op). Enfin, ik heb nog nooit zo hard in het Japans gelachen, en zij uiteindelijk ook. Nadat we gezamenlijk instemden met mijn uitdagende facturatie hebben we daarom besloten vanavond in een karaoke-bar te belanden. Ik ben goed voorbereid want ik heb “HUILEN IS VOOR JOU TE LAAT” op onze bedrijfsstick staan.. èn een lawaaierig Hawaïshirt in mijn koffer. Ze lusten wel een drankje dus dat wordt echt lachen met die zat-Jappen/ Seth. Eens kijken of we die 8.7 miljoen inwoners van Tokio wakker kunnen houden.
Ik heb er zin in!
Groetjes en een dikke kus
Henk Sinatra, cabaretier op vakantie
p.s.
Ik kan voorts melden dat de mythe dat bij Japanse vrouwen de allesopener overdwars zou zitten geheel uit de lucht gegrepen is, duidelijkere foto’s van mijn vertederende maar o zo tijdelijke allesie volgen nog!

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: