Sylvanagate: HENK VINDT ALLES BEST

1

60RDFck

 

Ik vind alles best. Laat de boel maar ontsporen. Steek de lont maar aan. Na mij de zondvloed, see if I care. Ik geef er niets meer om en het maakt me daarom ook helemaal niets meer uit. Laat maar knallen, in het honderd lopen of de schijtberg op. Ik heb er niets meer mee. O ja?.. Loopt het verkeerd af? Nou d*kke lul voor iedereen. Ik vind het santjes en heb er de balen van. Het raakt me niet meer en ik ga er nooit meer iets mee doen. KLAAR, loop maar naar de klot*e! Ik wil namelijk niet verder zo en heb het uit mijn systeem gezet. JA.. JA … BLA.. BLA.. IK FLIKKER WEL OP! Dan maar zonder mij. Geef mijn brui maar aan Fikkie of een andere verharende kuthond. Ik ben aan het eind van mijn geduld. Jullie wilden een spannend eind? Jullie krijgen een spannend eind. Finito, the end. Uitg*luld! Hufters! Komtiedan. De beer is los. De poppen aan het dansen. Het hek van de dam.

 

JETZT GEHT’S LOS

 

Dat de Nederturkse Kalifatiërs van DENK minstens 91 zetels moge krijgen! En dat helper Suri @SylvanaSimons “ONZE” eerste oranje-rood gekroesde minister-president mag worden. I don’t care!!! MAAR… ik mag dan ook “lije” dat @shabirburhani jullie buurman gaat worden en iedere ochtend zijn volvette RPG-worst door de bosjes steekt! Dat @tonelias een frietzaak tegenover jullie pauperhuis moge beginnen.. en iedere avond je voortuin leeg eet, en dat je voor eeuwig op een postcodeloterijfiets moet rijden! Ik hoop ook dat je voor de rest van je sorry-ass leventje Andre van Duin liedjes  in je hoofd hoort suizen, en aan niets anders meer kan denken dan de gebruikte tamponnen van Erica Terpstra…. Dat jullie de wettige ouders blijken te zijn van Peter R. de Vries. En dat al je nakomelingen uiteindelijk op  @henkbres gaan lijken!!

 

Nu zult u zich afvragen… Hee Henk … ben je boos of teleurgesteld of zo?

….MWAH.

 

Ik ben het gewoon zat om racist genoemd te worden. Ik ben het beu dat helper Whitey’s of helper bounty’s  of helper lefty’s … straffeloos mogen roepen dat ik niets mag zeggen. Dat ik op één hoop met de schuimbekkende laag randdebielen (hoi …@eelko76) , die Twitter nu eenmaal huisvest, word gegooid. Maar dat een minister van PVDA persuasie (6 zetels)  in het staatsjournaal roept dat iedere reactie op de idiote beslissing van Simons om met een vooruitgeschoven Erdogan- compound in zee te gaan.. RACISTISCH is …. Is bij de beesten af. The fakking limit.

 

Ik heb geen hekel aan negers, getintiërs, verbleekten, Turken, Marokkanen, Zwollenaren, spleetogen, Jappen, vluchtelingen, boeren, Friezen, moslims, reli’s, Belgen, babyboomers, roodhuiden, dwergen, SP-ers, …enzovoorts. Daar zitten zo ontzettend veel leuke, grappige, interessante, gezellige en verstandige mensen tussen dat het indelen in vakjes simpelweg geen hout snijdt…

Ik heb wel een hekel aan volmalloten, aan echte klootzakken, aan volksmenners, aan beroepgekwetsten, aan VARA cabaretiers en aan racisten (…pun intended)  en nu ook aan Lodewijk Asscher…. Die ook.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Henk Sinatra, cabaretier tot in hechtenis volgt

 

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

1 reactie

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: