HENK EET VANAVOND SUSI

2
HENK EET VANAVOND JAPANS, …SUSI.
Spannende dagen hier op de Japanse eilanden!
Onze gastheren hebben een heuse feestweek georganiseerd. Lering en vermaak alom.
De Riksja-tocht door de oude binnenstad was enerverend maar ook levensgevaarlijk. Voor onze wedstrijd-riksja stond de Japanse, maar fukking oostindisch dove, versie van Usain Bolt ingespannen. De man haalde bij rugwind makkelijk 35 km/u op de vlakke stukken.. Het parcours was een rechte lijn van A naar B…. door Tokyo… insane…echt
Woedende natives gooiden ook dingen naar ons, meestal fruit, of spogen dikke fluimen …alles. Ik heb zelfs een keer voor een sateetje moeten duiken. Blijkbaar hebben ze net zo’n hekel aan riksja’s als Amsterdammers aan toeristen.
Voor een stoplicht kwam het zelfs bijna tot een confrontatie toen een obese Jacky Chan met het internationale coïtus handgebaar probeerde iets duidelijk te maken maar voor ik kon uitleggen dat ik daar normaal gezien weinig kan hebben was Usain er al vandoor.
Tijdens een martial arts demonstratie in het (Imperial) hotel is een zwaardvechter ernstig aan zijn achterhoofd gewond geraakt toen hij een retecoole koprol-quickdraw van een op zijn rug gedragen samoeraizwaard liet zien. Ik zag het gebeuren en heb later nog geprobeerd de lap vlees terug op zijn scalp te leggen. In eerste instantie hadden we niets door want hij was al een tijdje van die strijdkreten aan het slaken.. “HJOWHATTAAAAAAAAA KJAIIII” is waarschijnlijk Japans voor zoiets als “oh kut.. best scherp” … denk ik nu.
Enfin, vanavond eet ik Susi….. nee niet Sushi……Susi! Ze is hier om half zeven.
Geyle groetjes
Henk Sinatra, overzee’s cabaretier.
 
P.S. Susi heeft wel iets weg van @morgen5ter maar dan met stevige airbags en zonder haaruitgroei.

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

2 reacties

  1. LOL! Het imperial Hotel van Tokyo,daar ben ik 2 weken wezen optreden in 1993. Ze streken er zelfs de ochtendkrant. Aangezien Susi in het Fins “wolf” betekent sluit ik me aan bij de Japanse kokken: sushi- en niks anders.

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: