Guilty Pleasures

0

Bruin, met een groene ondertoon. Groen onder een laagje modder. Stralende smaragd in het zonnetje.

De eerste nacht dat ik me liet verleiden. Was het de tijd van het jaar, juni? Was het de vergrijsde staat van mijn aflopende huwelijk? Een breekbare tenor die door whisky omfloerst liedjes zong op m’n antwoordapparaat? De kaartjes uit alle windstreken die ik in m’n brievenbus vond? Met wervende tekst, zoals op het laatste dat ik tegenkwam, maanden nadat de reeks dringende pogingen me gratis tot minnarij te bewegen was opgedroogd. Kunstig weggewerkt in het huis van de zijspiegel van m’n auto. Waarschijnlijk na een ruig nachtje stappen. Misschien wel giechelend.

Een prins onder al het passerende prinsenspul, die vooralsnog niet door de teflonlaag van een professional heen kon breken. Gekietel aan de oppervlakte was er. Soms een geamuseerd opgekrulde mondhoek om de originaliteit van de verleider.

En toen dacht ik “waarom niet? What the fuck, pluk een roos, pluk een dag….”

Want mooi was hij wel. Met de goeie feromonen, kennelijk. Laatste kans op een perfecte genetische match in baby’s. Was het dat ik die nooit had gewild. Hij ook niet. Maar onze lieve Heer probeert soms het onmogelijke, en laat tegen de klippen opwerken om de barrière van een vermaledijde sterilisatie te doorbreken.

De eerste nacht dus, op amoureuze visite bij die mooie verontrustende man. Gespannen buikspieren en warme huid tegen de mijne bij zoele zomertemperaturen. Toast met zalm en een goed gekookt eitje geserveerd op een klein balkon, hoog boven Den Haag. Ik gewikkeld in zijn vest luisterend naar zijn onderhoudende gekeuvel, en naar voor mij uitgezochte muziekjes.

En toen zag ik godbetert die groener dan groene ogen schitteren bij het eerste zonlicht. Hemellief, ook dat nog. Natuurlijk werd het niks, tenminste niet voor altijd, de combi van de eeuwige hoer en de smooth operator. Hoewel we het een tijdje hartstochtelijk probeerden. Voor wat het waard was; een zoete herinnering nadat het scherps dat volgde weer weg was gesleten.

Recent hoor ik Lady Gaga regelmatig kwelen bij Sky Radio, op weg naar mijn escorts. Een guilty pleasure in de maak.

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: