GRATIS VROUWENADVIES

4

73c112c45d4f
Veel lezers DM-en mij vaak goedemorgen (…) en vragen vervolgens advies over de meest uiteenlopende zaken, vaak gaat dit over vrouwen; hoe ze te verzorgen (hoi … @yamapama) en hoe er mee om te gaan. Als connaisseur d’amour 3.0 verwijs ik dan even zo vaak naar mijn bijdragen op De Dagelijkse Spiegel waar ik veel wijsheden in haast literaire blogjes placht te plempen.

Een terugkerende vraag is: “Beste meneer Sinatra, wanneer is het tijd om mijn bitch te dumpen”?

Nu, dat is niet makkelijk aan te geven en ligt voor iedereen weer net even anders: is er geld van haar kant in het spel? Hoe pakt de alimentatieregeling uit? Is e.e.a. operabel… etc.
Veel mannen hebben de verandering bij hun partner niet tijdig door. Ooit was zij immers die natural beauty, dat lekkere ding, waar je zo trots mee kon pronken. En dan opeens lijkt het alsof je met haar chronisch vermoeide vader in bed ligt. “Henk, what da fak happened”?!
Ik adviseer dan om je “precious” iedere ochtend na het douchen even te inspecteren. Zoiets hoeft niet lang te duren en niemand heeft daar verder last van. Houd ook aantekeningen bij, dat helpt.
Je bemerkt dan (bijvoorbeeld) vanzelf dat haar o zo retecoole kinspleetje van vroeger nu wel erg prominent aanwezig is, waardoor je het gevoel kunt oplopen met de bastaard fopdochter van Kirk Douglas (filmster) getrouwd te zijn. (datzelfde geldt overigens voor kuiltjes in de wangen.) Waarom zou je dat accepteren? Vroeger best guitig maar ze zien er nu uit alsof ze net iets zuurs hebben gegeten; geen gezicht op het bedrijfsfeestje en het is makkelijk te verhelpen…. Dus).
Over dikke, gezette en volle moekes (foreveralonerts) heb ik al eens eerder wat geschreven. Ziet je vrouw er uit als een Annemarie Jorritsma met een biertje op? Lees dan mijn eerdere bijdragen hier.

Adviestip 1:
Wees er op tijd bij en grijp tijdig in! Doe haar op fitness. Dat is niet alleen goed tegen steatpygia maar ze leert er ook leuke sportieve vriendinnen kennen… and who knows.. right? *wink wink*
Adviestip 2:
Wacht niet te lang met hulp zoeken! Fysieke tekortkomingen zijn tegenwoordig voor een schappelijk bedrag weg te werken. Je hebt al een paar nieuwe borsten voor de prijs van een oude BMW.
Haar flaps laten doen is tegenwoordig een dagbehandeling! Laat haar dus iedere dag zelf met een spiegeltje naar haar liefdeskalkoen kijken en vraag dan ook wat ze er zelf van vindt. Bedenk; overeenstemming voorkomt ruzie!
Adviestip 3: Ga niet in discussie! Als ze mentaal al te ver heen zijn is dat water naar de zee dragen. Het is wetenschappelijk vastgesteld dat sommige vrouwen rond hun 40- 50ste opeens gedrag laten zien dat meer bij mensachtigen met 10 of meer lumbale rugwervels past. Waarschuw drie keer over een periode van ten hoogste 7 dagen en begin direct met het zoeken naar een leuke fuckbuddy in de regio, het wordt toch niets meer.

Algemene Indicaties:
· als je vrouw zich opeens als een gedreven voetbal- of wielerfan voordoet.

· Als ze hetzelfde kapsel draagt als jij destijds op de lagere school.

· Als ze kleding draagt die @henkbres ook makkelijk zou passen. Denk ook aan verhullende shawls.

· Als ze er niet gelijk met jou uit komt voor de koffie/eitje routine.

· Als ze steeds vaker de oudste op een feestje is.

· Als ze dagelijks op Twitter zit.

Meer intieme (gore) indicaties:
· Als oraal van twee maal daags (na de maaltijd) naar wekelijks (onder bedreiging) gaat.

· Als haar private Kebab ’s avonds al naar bedorven Sushi ruikt.

· Als haar ochtendwindje je aan je dienstplicht doet denken.

· Als squirten naar ochtendurine ruikt.

· Als ze twee of meer hoektanden/ zichtbare kiezen mist.

Andere indicatoren kunnen zijn:
Aldi fleecejasje, Disney pantoffels, flanellen huispak, selectieve hoofdpijn, vroeg naar bed, Donkere/ grote bril, skinny jeans, Gympies, bloemetjesjurk, vage gedichten, emotioneel DM- gedrag.

Wat je ook doet: wees duidelijk en zeg: ik ben niet met deze piemol op aarde gekomen om te plassen:
EIS STIMULATIE!!! Want … nou ja… zo is het.

Graag gedaan en vriendelijke groet
Henk Sinatra, cabaretier

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

4 reacties

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: