Get a room, een niet erotisch verhaal

0

Vrijdagavond, mooi weer. Wat ga je doen met je vrije tijd als toch echt wel minimaal 50 jarige hete bink? Een beetje vreemdgaan misschien? Goed idee!
‘Lekker’ wijf (geschatte leeftijd ook minimaal 50) opgepikt en gaan. Zij weet wel wat, ergens in het bos, het is verboden terrein maar yolo.

Bij de ingang van een paardenbak zijn jullie het er beiden over eens: dit is het wel. Er staat een fiets en er zijn sproeiers aan, en ergens in de verte lijkt iemand te zitten maarja, je hebt erg veel zin dus, je raadt het al:

YOLO!!

Dat je op een gegeven moment ineens die kudtsproeiers over je heen krijgt, dat is dan weer behoorlijk flauw, maar daarmee dringt het idee dat je hier eigenlijk niet mag zijn, en er iemand in de buurt is die dit totaal niet kan waarderen, nog steeds niet te volle tot je door, dus je schuift een stukje op en gaat gewoon door. Zij ook overigens, die stoort zich al helemaal nergens aan dus
Y  O  L  O!!

Dat er ineens, uit het niets (tenminste, dat denk je, maar ze moest echt 100 meter lopen voor ze bij je was), een kudtwijf (ook minstens 50 jaar oud overigens, dus die had het moeten begrijpen!) op jullie afkomt, behoorlijk boos, die nijdig snauwt dat dit privé terrein is, DAT IS SCHRIKKEN!
Niet eerder bedacht dat er iemand zou kunnen zijn hier: Fiets, sproeiers aan, geen Blote Ahnung, echt.

En dat dat kudtwijf dus vervolgens tergend langzaam het pad af gaat fietsen voor jullie uit
ZODAT JE ER NIET EENS LANGS KAN MET JE OOTOOTJE TERWIJL JE NU TOCH ECHT HEEL SNEL WEG WILT HIER WANT JEZUS DIT IS ECHT GÊNANT STEL JE VOOR DAT JULLIE HERKEND WORDEN!!!
Dat is pas echt lullig. Volgende keer toch maar een kamer nemen.

Hier het Kudtwijf: Gevalletje jammer voor jullie, ze hoopt dat jullie flink zijn afgekoeld van de sproeiers. En voor volgende keer: dan belt ze 112, direct nadat ze de sproeiers op jullie heeft gezet natuurlijk, want dat was veel te leuk.

Dan weet je dat. Fijn weekeind.

 

 

 

 

Afbeelding: ShiftGraphiX / Pixabay

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: