Geert en Alexander twitteren aan het strand

0

Het ziet hier verdomme weer zwart van de mensen, zal Geert Wilders gedacht hebben op 27 juli jongstleden. Geert deelde aan zijn volgers op Twitter een prachtige foto van de zee op het strand van Scheveningen. Op de foto zie je aan de horizon vrachtschepen en plezierjachten varen. Zelfs zeemeeuwen. En er genieten meer mensen van het uitzicht, want tientallen mensen hebben ook plezier van het mooie weer en zoeken verkoeling in het Haagse zeewater. Echt zo’n Hollands tafereel, maar dan zonder Hollanders.


Ook Alexander Pechthold leest de tweet van Geert in zijn tijdlijn. Vanaf het balkon van zijn kersverse penthouse roept Alexander, GEERT… BLOOTE TIETEN!… Geert hoort door al het geroezemoes van de mensen op het strand niets. GEERT… BLOOTE TETTEN! Nul reactie. GEEEHEERT BLOOTE BORSTEN! DAAR! Even bellen dan maar, gloeiende gloeiende, Voicemail. Met wat last van zijn keel besluit Alexander dan toch maar te reageren op de tweet. “Hé Geert, is de waterstofperoxide in je ogen gekomen? Ik zie hier vanuit mijn “penthouse” toch echt veel meer blote borsten dan boerkini’s!” “Met zo’n knipoogsmiley erbij. “Ja dat je veel blote borsten ziet in dat penthouse van je @APechtold dat weet inmiddels heel Nederland wel.” is de reactie van Geert zonder emoticon.


Als Geert in 1920 geleefd zou hebben, zou zijn foto er ongeveer zo uitgezien kunnen hebben. Alexander zou dan niet vanaf het balkon geschreeuwd hebben naar Geert, want dat was not done in die tijd, en bovendien had je toen geen Twitter.

Tot zover even,

Muits.

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: