Geen stijl, geen ballen

0

Scan_20151105Weet je waar ik me ongelofelijk aan erger om niet te zeggen waar ik een ontiegelijke hekel aan heb? Aan al die zelfverzonnen eufemistische scheldwoorden die door bepaalde mensen gebezigd worden op de social media, Van die zogenaamd onschuldige maar o zo valse stijlloze woorden om iemand helemaal met de grond gelijk te maken.

Het is gewoon werkelijk te zielig voor woorden hoe deze sneuneuzen met hun sokpoppen, anderen uit maken voor mafklappers en droeftoeters. Zelf  doen ze de hele dag niets anders dan roeptoeteren over multikul, klimaatgekkies en Gutmenchsjes en dragen helemaal niets zinnigs bij. Ik krijg gewoon rode vlekken in mijn nek van deze fakking valse klootloze nepscheldwoorden van dit soort huilie-huilie-figuren die steeds refereren aan andermans broekje, omdat er in hun eigen slip niets te vinden is.

Tegen hen zou ik willen zeggen:

Leer gewoon praten of houd je kop!!!!

 

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: