Foodporn: Nigella

0

Wat maakt die vrouw koken aantrekkelijk!
Als je koken al niet leuk vond, neemt zij je mee op en ontdekkingsreis die je een hele andere blik op de wereld geeft. Als je tenminste een gezonde hetero kerel bent.

Probeer je voor te stellen: een prachtige vrouw met lang donker krullend haar, die je in een lekker strak diep uitgesneden truitje met bovengemiddeld grote borsten uitlegt hoe lekker je bijvoorbeeld pure chocola kan combineren met een Spaanse peper.
De chocola wordt eerst au bain Marie opgewarmd tot een glanzende, vloeibare warme massa, door deze kokende meesteres met behulp van bij voorkeur roze spatels. Deze worden tussendoor stiekem sensueel als een ondeugende dienstmaagd afgelikt, terwijl ze opgewarmd wordt door de hitte van het fornuis en de capsicum van de Spaanse peper.
Nigella praat zacht en zwoel tegen je als ze uitlegt wat ze doet: dat de chocola niet te warm mag worden, en gebruik je wang als thermometer! En dat alles  met die net te donkere stem.
Je kijkt haar aan, en haar donkerbruine ogen doen je haast al smelten terwijl de peper nog in ragfijne sliertjes moet worden gesneden. Ook daarvoor pakt ze weer een apart mesje, dit keer een klein vlijmscherp mes met een panterprint. Al deze subtiel gestyleerde keukenhulpjes hebben allemaal een vleugje – of snufje zo u wil – van Markies de Sade.

Of je nu wil of niet, als je naar Nigella kijkt, raak je opgewonden.
Als je denkt dat ik nu alles beschreven heb over deze keukenprinses, het mooiste moet nog komen! Als alles op temperatuur is en bij elkaar is gevoegd, overigens gelardeerd met hier en daar een erotiserend giecheltje, komt het moment waar we samen naar toe gewerkt hebben.

Nigella gaat proeven !!!!!

Ze pakt een klein lepeltje, neemt een klein schepje van de pikante warme massa en laat het langzaam tussen haar lippen verdwijnen.  Ze sluit haar ogen en geniet zichtbaar. Je ziet haar tong als het ware een siddering van smaaksensatie krijgen gevolgd door een verheerlijkt zacht gekreun van deze dame des chefs.
Een culinair orgasme dat zijn sensuele weerga niet kent!

 

En dan vraag je je af waarom mannen meer gaan koken?!

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: