Fat of the land

2

De cosmetische chirurgie-praktijk die sinds heuglijke tijden mijn overbuurman is en die al meermalen een bijrol heeft gespeeld in een van mijn hersenspinsels, is failliet. Sinds een maand of wat verschijnen er niet meer dagelijks doorgesnoven artsen in dikke Duitse patserbakken op de parkeerplaats, net zo min als de uit veelal uit platina-blonde high-society-mokkels bestaande clientĆØle. Aan de poort verscheen opeens een gelamineerd A4-tje, waarin werd verklaard dat de heren artsen een schuld van wel 300.000 euro hadden weten te vergaren, en dat daarom de kliniek niet langer kon blijven voortbestaan. Het spijt ons, enzovoorts.

 

Ach toch, dacht ik.

 

Sinds hedenochtend is er weer activiteit te bespeuren aan de overkant. Er hangt een zeiltje aan het hek, met daarop de tekst: ‘afhalen goederen’. Er staan kleine vrachtwagentjes voor de deur geparkeerd, en op hun eigen parkeerplaats staat een aanhanger, waarin al een tijdje een man grote witte emmers aan het inladen is. Wat zou daar in zitten?

 

šŸ™‚

 

Aan de ene kant vind ik het feit dat een cosmetische chirurgie-praktijk failliet gaat een goed teken. Aan de andere kant vind ik het wel jammer. Ik mocht afgelopen zomer vanaf mijn royale balkon, voorzien van een jointje of twee, graag toekijken hoe al dit volk, snijdende snuivers aan de ene kant, ‘ik ben wel 43 maar ik heb godverdomme genoeg pieken om er uit te zien als 31’ aan de andere kant, zichzelf bezig hield met zich wijs maken dat als ze maar genoeg aan de buitenkant zouden verbouwen, misschien de binnenkant dan ook wel mooier zou worden. Helaas. Het werkt nu eenmaal andersom.

 

šŸ™‚

 

12360225_1529925917331608_3983517624800005759_n simon

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

2 reacties

  1. Een schuld van wel ā‚¬ 300.000? Da’s voor Ć©Ć©n enkele plastisch chirurg toch wel mooi een half jaartje werken. Kan me dus niet voorstellen dat er een puur financiĆ«le reden achter deze teloorgang zit: het lijkt me meer op een bewust gecreĆ«erd faillissement. Cosmetische chirurgie is (Godzijdank) een beetje op z’n retour, en dat voelt zo’n chirurg natuurlijk direct in z’n portemonnee. Persoonlijk ken ik er Ć©Ć©n en die heeft zijn werkterrein inmiddels verlegd naar Dubai. Handel is handel hĆØ, en daar schijnt het nog wel booming business te zijn.

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: