Emmy’s vakantie: Madame.

0

Ecoutez cette histoire amoureuze !

 

In Frankrijk betekent een ‘ mobile home’ een soort van trekkershut. Het is voor vier personen, maar eigenlijk is het voor jezelf al te klein.

Afijn, in zo’n hutje zat ik.

Het mobil home lego huisje verderop was in eigendom. De Franse eigenaar gaf er de sleutels aan zijn vriend, maak er een leuk weekend van!

 

De eigenaar vertrok per motor en de vriend begon met bellen. Binnen een uurtje stond er een madame voor de deur. Frederique, “ coupe mondain á domicile”  stond er op haar Citroën C1.

Frederique was het type met een ‘half’ kapsel ( zoals ik ze noem), waarvan de kapper halverwege er geen brood meer in zag. Bij de oren is het lang en dan wordt het ineens in de nek korter en rond geknipt. De bedoeling is dat dit mooi de nek accentueert door het in lijn mee te laten lopen, maar ik vind het een gevalletje ‘ niet weten wat je wilt, lang of kort…)

 

Madam, of liever ons Freekje, was daarnaast een recente verovering, al bleek na enige tijd dat de vriend waarschijnlijk de verovering was. Freekje kon niet van haar verovering afblijven en de vriend groeide (?!) in eerste instantie bij alle aandacht.

 

Zoals een goed Fransman betaamt was hij een echte gastheer, drankje, vlees op het grilletje en zoenen, vooral veel zoenen, aaien, kroelen en wrijven voor een zo groot mogelijk publiek.

 

Dit ging het weekend zo door. Er werd niets ondernomen, behalve dat zoenen en aanhalen…..eindeloos…

Maandag kwam het afscheid. Een uur buiten staan, innig omhelst. Frederique moest  weer haren gaan knippen.

 

Vriend zat vervolgens weer aan de phone. En tot mijn verbazing stond daar een paar uur later Madame ll voor de deur.

Ik ben niet direct van de insinuaties, maar deze keer ging ik los.

Voor een gigolo zag deze man er toch echt té, nou ja, onaantrekkelijk uit. Zo wit als melk over het gehele lijf, bierbuik en tieten.

Ik kon het niet laten, maar ik ging op zoek naar amoureuze tekenen.

Non, je ne regrette rien!

Ze waren er niet. Zus van…. ofzo….

 

Zus ging de volgende dag en na een week kwam Madame 1 weer. Freekje mocht weer een weekend in het vakantie huisje. Maar wat de week ervoor nog een liefdevol, aai-weekend was, werd het nu een pétanque weekend.

En waar Freekje nog verwoede pogingen deed om l’amour erin te houden, greep Vriend steeds vaker naar zijn phone. Het werd overduidelijk een lang weekend….

 

La Tindérrrr est une echec!

 

Afbeelding: skeeze / Pixabay

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: