Echt goede seks…

1

Ik ben misschien een beetje verziekt door mijn minnaar. Misschien moet ik het geen verzieken maar verwennen noemen.  Dat geeft de waarde van onze seks beter weer.

We zien elkaar niet zo vaak, ongeveer 1x per maand hebben we tijd voor elkaar en dan genieten we ook echt. Behalve het bijpraten over alles wat ons bezig houdt, hebben we perfecte seks. Voor mij is perfecte seks, de seks waar je na afloop helemaal verzadigd door bent. In elkaars armen in slaap vallen, al is het maar voor een half uurtje. Het toppunt van intimiteit. Helemaal voldaan.

Mijn minnaar heeft in de loop der jaren redelijk wat ervaring opgebouwd en kent alle kneepjes van de vrouw en let goed op je. Hij weet precies hoe hij een vrouw tot het uiterste kan laten genieten en vindt het zelf ook eindeloos fijn om het spel lang te rekken. Zonder bdsm overigens.  Elkaar vastbinden hebben we vroeger weleens gedaan, om te kijken of dat iets was, het was spannend voor een keertje. Wij hebben liever onze armen vrij en houden er absoluut niet van om elkaar pijn te doen, worden daar ook echt niet opgewonden van.
We kijken elkaar graag aan en nemen allebei initiatief. We vullen elkaar perfect aan. Ik let ook op hem.

Eén orgasme is voor een vrouw eigenlijk gewoon te weinig, daar zijn er meer van nodig, in opbouw naar de complete voldoening. Daar weet mijn minnaar uitstekend voor te zorgen. Voor veel mannen is dat onbegrijpelijk of onbekend, jammer genoeg. Een vluggertje bij ons duurt al gauw een uur. Voor een echte vrijpartij loopt de tijd zo op naar de 3 uur.

Natuurlijk werken zulke vrijpartijen niet dagelijks. Dat zou gaan vervelen en gewoon te veel tijd kosten.  Ik kan ook genieten van kortere, liefde volle seks. En echt, af en toe een vluggertje is ook prima, als je elkaar vaker ziet en kunt zien.  In de periode dat je kinderen rond hebt lopen zijn vluggertjes ook vaak het hoogst haalbare.

Het is en blijft belangrijk, voor allebei en voor een relatie, om er geregeld eens goed de tijd voor te nemen. Ik weet het, seks is niet het belangrijkste van een levensrelatie, zo als dat met een minnaar natuurlijk wel speelt. Maar ook in een lange vaste relatie, is en blijft de ultieme intimiteit belangrijk. De volledige overgave aan elkaar. Op wat voor manier dan ook, allebei voldaan, in elkaars armen in slaap vallen.

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

1 reactie

  1. Rolande De Bruyn on

    Zo mooi , ik kan me er volledig in terug vinden…lief, teder en zacht, zo moet liefde zijn…..))

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: