Disclaimer

Dus je wil gastbloggen? Leuk! Welkom.

Er zijn een paar spelregels:

  • Voor wat hoort wat. Wij stellen deze site, onze tijd en social media volgers gratis ter beschikking om jouw blog onder de aandacht te brengen. Wij stellen het op prijs als jij ook deze site ondersteunt door hem op jouw beurt bij jouw social media volgers onder de aandacht te brengen.
  • Kritiek. Wij hoeven het niet eens te zijn met jouw standpunten en zijn daar ook niet verantwoordelijk voor. Eventuele kritiek die loskomt naar aanleiding van jouw blog dien je zelf op te vangen. Wij verwachten van jou dat je op een respectvolle manier een dialoog over je blogonderwerp kunt en wil aangaan. Zo niet, dan wordt je blog direct verwijderd. Daarover wordt niet gediscussieerd.
  • Redactie. Zorg dat je je tekst goed geredigeerd aanlevert. Als je redactie wil kan dit in overleg, wij hebben daar vaste tarieven voor. Teksten die veel redactie behoeven en je niet geredigeerd wilt, kunnen we helaas niet aannemen.
  • Aanleveren. Lever eventueel beeldmateriaal in aparte fotobestanden aan, dus niet in een Wordbestand.
  • Copyrights. Hou rekening met de rechten van het beeldmateriaal dat je gebruikt. Als die niet bij jou liggen zijn eventuele schadeclaims van de rechthebbende voor jouw eigen rekening.
  • Toezeggingen over de datum van plaatsing kunnen niet gedaan worden. Je krijgt, voor zover mogelijk, de dag van te voren te horen dat jouw blog geplaatst wordt.

De redactie

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: