De SM belevenissen van deze week in vogelvlucht

0

Gemene titel, want het gaat over de social media, mja, daar doet zo’n uitroep het altijd uitermate goed dus. EIGEN SCHULD. Nu kun je beter doorlezen want je bent hier toch al.

Mensen vragen mij vaak wat ik op Twitter  en Facebook doe, en of ik niet beter af ben zonder. Eerlijk gezegd, ik klets maar wat daar, dus ik besloot deze week eens even op een rijtje te zetten, om de dieperliggende gedachte bloot te leggen achter dit geheel.

Prettig was dat ik erachter kwam me niet thuis te voelen in de damesfacebookgroep waar het trending topic is: “De verschuiving van de maandstond van halve maan naar volle maan, en hoe blij wij daarmee zijn omdat we ons nu een met de natuur voelen.”

HUH? Ja precies, dat was ook mijn reactie. Dat ruimde enorm op in mijn FB tl. Facebook viel mee dus dit keer. Pfieuw, gelukkig.

Twitter was heftiger. Compleet in de war van alle reacties besloot ik geen losse opmerkingen meer te plaatsen omdat er onder mijn 3300 volgers altijd wel iemand aanstoot aan mijn luchtledige tweets neemt. En ja JE WILT WEL AARDIG GEVONDEN WORDEN dus sorry, sinds deze week ben ik daar saaaaaiiii. Welterusten allen.
Oh en dat blocken! Niet te vergeten!
Ik kwam erachter dat @jndkgrf (Jan Dijkgraaf voor de niet-twitteraars) me even ontblockt had maar ergens ging toch het weer mis tussen ons deze week. Helaas sta ik weer op niet ontvangen bij meneer. (Wat doe ik dan, Jan? Maar dat terzijde) Het vage account @SIGILIX heeft me ook nog steeds in de ban zag ik  (Wie is u eigenlijk? Nooit een woord mee gewisseld.) en na een heftige discussie tussen twee medetwitteraars waar ik geen enkele tweet tussen plaatste (ik zag het pas een halve dag later) sta ik ook op block bij een van hen. Dat laatste vind ik een prestatie: alleen in de mention hangen, vet beledigd worden zonder dat je een weerwoord hebt, en een block aan je broek krijgen, DAT KUNNEN JULLIE NIET HEH!
Goed voor de wederzijdse begripsvorming, zullen we maar zeggen.

Ziek geworden van alle commotie tweette en blogde ik een dag niet. Het gevolg: 0 lezers op deze prachtige site, waar ik met hart en ziel voor ga. En daar ben ik pas echt ziek van!

Dus als je nu nog steeds een antwoord wilt waarom ik me dit allemaal op de hals haal. Daarom dus.

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: