De seksistische leugen van de moraalterroristen

1

Madonna, fragment uit music video “Express yourself”

Ik las deze week een column van de organisatie Bewust Moslim  en ik ging over mijn nek. Al kokhalzend besloot ik dat er weer eens een blog geschreven moest worden over een onderwerp waar ik me al een tijdje de Gotschuwelijke Touwtiring aan erger. En dat is de kaping van de strijd tegen seksisme door de moraalridders, of  beter gezegd moraalterroristen.

In het kielzog van de oververhitte discussie over racisme en #metoo zien ze hun kans schoon om hun leer langzaam maar zeker te introduceren in de samenleving. En ze zien zich gesterkt door het feit dat de dominante cultuur in het West-Europa zichzelf censureert (foute politieke correctheid). Vooral bepaalde moslimgroeperingen blijken erg goed te zijn in het kapen van progressieve standpunten om hun eigen fundamentalistische ideeën door te drijven.

Zo sluiten de moraalterroristen zich aan bij met name de linkse partijen (die blij lijken met elke vorm van steun) en laten hen denken dat ook zij tegen racisme en discriminatie zijn. Dat ze ondertussen preken dat ongelovigen gestraft moeten worden, homoseksuelen ziek zijn en dat vrouwen kuis onder een nikab moeten verdwijnen doet er dan even niet toe.

Of eigenlijk doet het er wel toe, want deze moraalterroristen gaan elkaar en ons doodleuk zitten vertellen dat een hoofddoek, een boerka en een nikab zijn om vrouwen te beschermen tegen seksisme en dat de Westerse vrouw gebukt gaat onder seksisme.

En wat doen wij met onze domme kop? We geven ze nog ammunitie ook, door podium girls en walk-on girls te laten verdwijnen uit de sport en kunstwerken te verwijderen waar te veel bloot op staat of waarin bloot gesuggereerd zou kunnen worden (zie Porno als Protest). Zie je wel, bloot en tieten zijn seksistisch. Hoe dom kunnen we als Europeanen zijn?!? Geloof me Daniella Allfree is een stuk zelfstandiger en geëmancipeerder dan de gemiddelde hoofddoek dragende moslima en ze verdiend ook nog eens meer geld met haar decolleté dan de gemiddelde man van durft te dromen.

Het is gotver de wereld op zijn kop. En het stoom komt me letterlijk uit de oren.

Hoe halen jullie het in je hoofd om onze West-Europese waarden en gewoontes seksistisch te vinden terwijl jullie je vrouwen als tweederangs burgers zien die het niet waard zijn om het daglicht te aanschouwen. Want dat is wat een Nikab of een Boerka zegt, dat een vrouw niet eens het zonlicht waard is. En dan ook nog met slinkse praatjes progressief denkende mensen op het verkeerde been te zetten door te zeggen dat je recht hebt op vrijheid van godsdienst en van meningsuiting en dat je je zo gediscrimineerd voelt.

Laat ik even heel duidelijk zijn naar alle moraalterroristen van welk fundamentalistisch geloof dan ook (dus ook die minkukels van Moslim Bewust, JAAH!!). Jullie geloof en het mijne gaan niet samen! Vroeger niet, nu niet, nooit niet! Mijn grootouders en ouders hebben er niet voor gevochten om onder het juk van het fundamentalistische Christendom vandaan te komen, zodat ik weer onder een ander juk kan verdwijnen.

En voor alle mensen die vinden dat ik nu aan het discrimineren ben, FUCK YOU TOO!!!!

Ik sluit af met muziek van Madonna, want die vrouw heeft het begrepen! Dat is pas een feministe die strijdt tegen seksisme!

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

1 reactie

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: