Dating scènes

6

Een jaartje of wat geleden zou ik nog beledigd zijn geweest: een ex-date die te kennen geeft graag een one-night-stand met je te willen beleven en verder niets. Tegenwoordig grijns ik daarom – ik verwacht niet anders – en vraag doodleuk hoeveel geld hij zou dokken om zich te mogen uitleven op me. Ik lach dan nog harder als de beste peer zich dan verongelijkt terugtrekt uit het gesprek. Zit ik niet mee. Ik bedank hem als laatste nog even voor het grandioze compliment dat hij me daarvoor maakte. En klaar is Kees!

 

Hij was in ieder geval eerlijk, denk ik dan maar. Hij gaf aan – immers – dat hij niet echt op zoek is naar een ‘vaste’ relatie. En dat de seks voor hem belangrijker is, tja, what’s new?

Relatie services

Valt jullie het verschil tussen man en vrouw ook zo op bij de heersende dating services? Je moet als vrouw in je profiel altijd aangeven ‘zo niet in te zijn voor louter’ een one-night-stand. En het verbaast me oprecht dat de heren er wel grif geld voor betalen om lid te worden van een relatiesite, met het oog op juist dát. Het zou me niet moeten verbazen, maar dan toch.

Zo had ik ooit een date – via een relatiebureau – met een man die het binnen vijf (lees: 5) minuten presteerde zijn tong in mijn mond te worstelen. Daarbij werd ik gered door een behulpzame serveerster die me een vraag stelde over mijn colaatje light. Een andere date – ook via zo’n service – viel gelijk aan op mijn borstpartij, wat voor mij het bewijs is, dat een man zich zo af en toe op meer dan één ding tegelijk kan concentreren. En nog andere date stelde een gezellig SM-uurtje voor in mijn huis na die kennismakingsborrel. Ik grijnsde hem vriendelijk toe, en vertelde hem dat hij waarschijnlijk never nooit zou weten waar ik woon.

Er anders instaan

Je moet het klappen van de zweep natuurlijk wel heel erg meester zijn als je op zoek bent naar die partner. Het voorspel is belangrijk, je voelt immers gelijk aan waar de beste man heen wil. Voor de heren lijkt nog altijd te gelden: wie niet waagt die blijft maagd. En waar wij als vrouw een orgasme kunnen faken, lukt de man dat zelfs in een hele relatie.

Sssttt… niet verder vertellen

Zolang ik als speelpoes word gezien, rent de man er als een hondje achteraan. Ik denk dat ik die relatie besognes maar even laat voor wat het is. Misschien omdat het besef eindelijk is doorgedrongen dat die ideale man niet bestaat, al zal ik ze daaromtrent eeuwig in onwetendheid laten…

 

Afbeelding: waldryano / Pixabay

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

6 reacties

  1. Rolande De Bruyn on

    Mannen komen van mars weet je toch !!!! Een heel speciaal ras, we hebben ze af en toe nodig of is het meer zij die ons nodig hebben, daar ben ik nog even niet uit…..)))))

  2. Wat een onzinstuk. Mevrouw heeft een paar keer een vervelende ervaring en scheert meteen alle mannen over een kam. Dat (veel) mannen inderdaad seks kunnen hebben zonder dat er liefde aan te pas komt, wordt hier weer als een ‘zonde’ neergezet. Dat de mannen in je voorbeelden je als een soort lustobject zien, is inderdaad niet juist, maar gelukkig zijn zeker niet alle mannen zo. Maar genoeg test laten zien dat als een knappe man een vrouw vraagt om met hem te slapen, zij niet ingaat op zijn verzoek, en andersom wel. Zo zijn (veel) mannen. Wij hebben zin in seks. In dat zo erg dat vrouwen hier constant over moeten klagen? Ik ken overigens genoeg vrouwen die de kroeg ingaan en op jacht gaan naar mannen om mee te slapen. Is dat ook een zonde? Zijn zij veel anders dan mannen? Beslis voor jezelf dat je niet met een dergelijke man wilt daten. Dat is voldoende. Als ik nu als man zeg dat vrouwen hier altijd over zitten te zeuren, is het toch ook non-info? Dat is niet boeiend. Dat mannen seks willen, is niet boeiend. Maar dat gezeur hierover is wel vermoeiend. Succes met je zoektocht naar een leuke man. Ik ga je vertellen, dat als je hier zoveel problemen mee hebt, je dit erg vaak over je af gaat roepen. Zo werkt het vaak in het leven.

  3. Ik snap je inderdaad volledig alleen je moet het ook zo zien, sommige vrouwen zijn net zo tegen mannen en nu worden ze wel een beetje over 1 kam geschoren terwijl er ook genoeg leuke mannen zijn (niet dat ik ze wel tegenkom maar mijn vriendinnen hebben schijnbaar meer geluk!) haha

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: