Dat heb ik weer… Dit

1

unnamed gif

 

Wat bezielt sommige tweeps toch om zich zo  te verlagen dat zij op Twitter, in het volste geniep, mensen aanschrijven mij te ontvolgen? OMGWTF! Zoiets verwacht je van beroeps-lowlifes, huisvrouwen met hersenen size kersenpit, mannen die hun naam verkleinen door er “tje” achter te zetten en van linkse politici. Maar van een rechtgeschapen  seksuoloog? Nee toch!

Het “cordon sanitair” is een techniek waarbij men een ongewenste of gevaarlijke situatie probeert te isoleren door er een beschermende kring rond te leggen.  In de veehouderij gebruikt men een dergelijk systeem om ziektes als varkenspest efficiënt te kunnen bestrijden. Het is internationaal ook als dwangmiddel ingezet, bijvoorbeeld als handelsembargo tegen Irak destijds. I’ve wiki’d that!

Ook in de politiek is het een bekend verschijnsel, zo wordt de PVV al jarenlang omsingeld en uitgerookt door hongerige linksdragende wolven. Neurotenclubjes als Groenlinks (u weet wel van wachtgeldopslobber Tofik D.) stemmen bijvoorbeeld steevast tegen alle moties die de PVV indient. Ja alle moties, dus ook als het land er bij gebaat zou zijn. Het is voor dergelijke partijtjes blijkbaar belangrijker om met hun communistische anus naar de democratie te projectiel-farten dan het landsbelang te dienen.

De volmalloten bij de SP maken het gewoon nog net iets Louis Bonter. Onze socialisten (een socialist is iemand die klakkeloos het morele gelijk op alle ethishe vraagstukken opeist) lieten in een debat over, nota bene, de kinderopvang niet toe dat de PVV een voorstel steunde. In dat debat werd de PVV wel gevraagd voor een SP-voorstel te stemmen, maar mocht de partij het plan niet mede ondertekenen. Fak de kinderen.. partijbelang boven.. LEKKER PUH!

Afgezien van je mening over welke politieke partij (Je suis Piratenpartij, …just saying) dan ook, mag je best wel wat vraagtekens zetten bij het democratische gehalte van deze tactiek. Vergelijk het met vervelende kinderen op het schoolplein (zowel vroeger als nu), die anderen snottebellen uitsluiten door samen te spannen. Die hun schoolgenootjes vervolgens negeren tot in het absurde en hen dwars zitten waar het maar kan. En bedenk dan even ook dat deze kutkoters het landsbelang niet hoeven te dienen. Pesten dus.

In geval van onze krijsende juveniels is actief ingrijpen op alle niveaus geboden. Uw kind zit daar niet voor z’n of d’r lol en de omgang met die onopgevoede buurtetters mag best binnen regels plaatsvinden. Soit.

Als een volwassene een pestkop terug-pest mag je gewoon doorlopen, zeker als het gelijkwaardige partijen betreft. Echter, als iemand probeert een wolf pack te formeren om de ander uit te schakelen. (derden van abjecte informatie voorzien om hen te mobiliseren om zo een schutkring te kunnen formeren) mag je best praten over een zogenaamde schijtmentaliteit, zoals je die bij verwende middenklassemense en bakfietsgezinnen vaak tegenkomt.

Op twitter glibberen en kleven de gluiperige geylpijpen (gheheh)  samen door in DM mensen aan te spreken. Ik kan u er tientallen screenshots van laten zien. Dat doe ik niet. Ik respecteer de privacy van demense. Ik verlaag me niet tot zulk infaam gedrag. Ik niet.

 

Nog de hartelijke groeten een fijne werkweek toegewenst!

Henk Sinatra, cabaretier

P.S.

Hierbij wil ik Michel de Bruijn bedanken voor alle inspiratie die ik via anderen heb mogen ontvangen. Zonder jou was dit artikel er nooit gekomen.. THX, we DM-en! @micheldebruijn <3 <3 <3

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

1 reactie

  1. Ik zou om sommige bevolkingsgroepen ook wel eens een hek willen zetten en dan ruimen….
    Maar ik verlaag me niet tot dat niveau, ik niet

    Geweldig geschreven, lekker venijnig 🙂

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: