BRIEF VAN HENK’S MOEDER

1

Lieve Henk,
Hier je moeder.
Het is al weer even geleden dat we elkaar gesproken hebben. Het laatst bij je uithuisplaatsing zo rond je 15e verjaardag schat ik zo in. Jammer dat ik nu via je stiefbroer Feik* heb moeten vernemen dat je jezelf weer eens in de nesten hebt gewerkt.
(fopbroer = Bart F. *redactie)
Ik dacht dat je je leven zou verbeteren en mensen geen spiegel meer zou voorhouden? Jongen, stop toch eens met die ironische tweets. Mensen willen helemaal niet op hun fouten of absurd vreemd gedrag gewezen worden. Denk je nu echt dat opa het soms leuk vond om telkens met zijn duistere oorlogsverleden geconfronteerd te worden? Zo krijgt zo’n tweede wereldoorlog toch een negatieve connotatie mee.
Je had die Deventer-rapper nooit moeten zeggen dat het gevaarlijk is om in de auto met je telefoon te kutten (pardon my french)… Dat doe je niet! Mensen pikken dat niet zomaar van een ander! Je valt iemand aan op zijn gedrag … really?! Logisch dat hij je langzaam wilt zien sterven aan kanker. Ik zou er ook iets van zeggen.
En wat heb je allemaal tegen die Jaap gezegd dan? Waarom mag hij van jou opeens niet meer die Annabel Nanninga of die Wierd Duk dag en nacht stalken?! Wie ben jij om daar iets van te vinden? Wat moet zo’n jongen dan de hele dag doen? Naar school? Werk zoeken? Denk toch eens eerst goed na voor je wat zegt. Ik hoop dat hij achter je NAW-gegevens (hij mag me bellen) komt en zijn gewelddadige dreigementen allemaal waarmaakt. You had it coming.
Henk je bent een echte lul, altijd al geweest, met je vervelende geintjes. Een naar mannetje die veel mensen verdriet doet met zijn uiterst sarcastische opmerkingen! Behandel mensen toch eens met respect man, en gedraag je niet als de eerste de beste veenflikker!
O ja, … de man van wie jij denkt dat het je vader is was weliswaar een goede vriend van weleer maar hij is nog nooit in mij klaargekomen, uitsluitend facials.  Zo dat is er ook uit. Je bent toch van de eerlijkheid? Ik ga binnenkort nog eens door mijn fotoboeken en laat je nog wel weten wie het eventueel ook zou kunnen zijn. Mijn hart zit namelijk wèl op de goede plaats.
Enfin. Ik hoop dat ze je permanent blocken jongen
Gewoon voor jouw eigen bestwil
Voel je gegroet Henk
L7k me 5ut
Je moeder
P.s. als je nog één keer een grapje maakt over genitale besnijdenissen, Haarlemse wijnpooiers, Limburgse pizzaboeren, Vaaggrond, rappers of over die Diana Dinges of haar smurfenvriendin… kom ik persoonlijk ff verhaal halen. Er zijn immers grenzen.

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

1 reactie

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: