Beautiful day

4

Een mooie dag was het zondag, samen met mijn lief in de trein naar Reuver, gewapend met 2 big shoppers van de Lidl en een dosis goed humeur. Drie uur en een kwartier heen en drie uur en een kwartier terug. Afsluiten letterlijk en figuurlijk, afsluiten van een periode die mooi was, afsluiten van een voordeur die de mijne was. Echt de mijne en dat was na mijn periode bij Emmaus en de tijd daarvoor goud waard! Veel mensen beseffen niet wat het hebben van een eigen voordeur betekent, het is de deur naar de wereld van welke kant je hem ook opent.

Zondag sloot ik de deur voor de laatste keer, draaide de sleutel om en gooide hem door de brievenbus, binnen staan nog mijn bank, stoel, eethoek, stereo, kasten, bed, stofzuiger, bestek en servies. De spullen zijn voor de nieuwe bewoner, een jonge kerel van 40, ook hij heeft zijn portie gehad. Verslaving overwonnen, en nu dakloosheid voorbij en de bezitter van een eigen voordeur. Ik hoop dat de spullen hem een vliegende start geven en dat het huis net zo goed voor hem zal zijn als dat het voor mij geweest is!

Mijn lief en ik liepen richting station, “zullen we nog iets drinken bij Luxor?” opperde ik maar dacht tegelijkertijd, nee, dat doen we niet want ik wil nu weg…Reuver is klaar, Limburg is klaar. Ik wilde naar huis, ons nieuwe huis, ons prachtige nieuwe huis, met onze spullen. Een nieuwe voordeur waarachter we de mooiste herinneringen gaan maken. Enschede is mij nieuwe thuis en ik voel me er fantastisch!

Kus en poot,

Frank

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

4 reacties

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: